18.8.2015

Vintage Frilla


Silloin tällöin sitä löytää sellaisiin paikkoihin, että haluaa ehdottomasti huudella niistä muillekin, jotta muutkin löytäisivät. Käydessämme Kuusankosken taideruukilla kirppiksellä päädyimme yläkerroksiin ja siellä näin kyltin Vintage Frillaan, muistin joskus nähneeni facebookissa sen nimisen vintage-liikkeen. Kulman takana odotti yllätys, suuri ja kaunis liiketila, hieno valo ikkunoista, värikoodatut rekit, huh huh, piti laittaa Puukenkä äkisti hakemaan kameraa autosta.

Kengät olivat hypänneet vanhaan runkopatjan runkoon ja loput tepastelleet tilan keskellä olevalle höyläpenkille. Uikkareita, koruja, alusvaatteita, maatuskarivi, leluja ja kaikki tietenkin vanhoja, mutta upeaan kuntoon huollettuja. Kaikki oli niin kauniisti esillä. Kävimme keskustelua yrittämisen haasteista tämmöisellä alalla, tämmöisessä paikassa. Puhuimme nettikaupasta, alan tapahtumista ja ihmisten arkuudesta astua sisään.

Jos olet ajamassa Kouvolan ohi, ei siitä kauppakeskus Veturilta kauan aja tänne Taideruukille, käy nappaamassa täydellinen leninki seuraaviin juhliin tai luottolaukku palvelemaan kaikkia päiviä, korkokumisaappaatkin saatat löytää.

Vintage Frilla on myös facebookissa, kuten muistelinkin.

-Neiti Räsymatto-

4 kommenttia:

 1. Niin läheltä liippaa nuo keskustelunaiheet, jokaikinen ! Voi, jospa oisin saanut olla mukana.

  VastaaPoista
 2. Voihan mahtavuus! Tuolla pitää poiketa seuraavalla Kuusankoski reissulla!:)

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: No niin on! Ei varmasti jäänyt viimeiseksi kerraksi.

  SARI: Tuntuu olevan aika pinnalla tuo aihe, jos pienessä kaupassa suunsa avaa. Ei ole helppoa yrittää täällä, pitää olla kovin aktiivinen kaikkien facebookkien ja instagramien käyttäjä, että ihmiset kiinnostuvat, eikä sekään välttämättä vielä tuo kassaan rahaa ja sekin raha menee kuluihin.

  Marttilan Jonna: Hyvä! Siellä oli varmasti myös sun näköisiä juttuja!

  VastaaPoista