17.8.2015

Ravintolapäivässä suklaata ja kahvia
On se Instagram melko jännä maailma, sieltä voi löytää ihmisiä, kuten täältä blogeistakin. Tehän varmasti tiedätte Riuttalan Sannan? No Sannalla on ystävä Riitta eli Neititurkoosi ja kun siihen lisätään aika monta kuvaa ja kommenttia väliin, niin päästään siihen, että kesän vielä ollessa alussa kurvasivat nuo ystävykset meidän pihaan. Kuten aina tavatessa samanhenkisiä uusia ihmisiä on siinä sellainen olo, että aina on tunnettu, eivätkä puheenaiheet lopu kesken. Kierreltiin pihalla, talossa ja puhuttiin kaikenlaista, luvattiin mennä kylään.

Jottei tämä kesä jäisi pelkästään kotikesäksi päätettiin sunnuntaina lähteä Kouvolaan Neiti Turkoosin ravintolapäivän ajaksi perustettuun pieneen suklaapuotiin. Ja mitä siellä olikaan. Kauniita käsintehtyjä suklaita erilaisten hienojen lasikupujen alla ja viereisessä pöydässä Kouvola-kahvia tarjoilivat mukavat Kimmo ja Tiia. En saa mielestäni noita lakusuklaajuttuja, jotka alimmassa kuvassa vielä syömättöminä nököttävät, niin hyvää!

Kouvolalaiset huomio, Kouvolankatu 14 avataan ehkäpä jo ensi kuussa kahvin ystävän paratiisi Papulaari, sen edustalla tätä ravintolapäivää vietettiin. Ehkäpä kirjoitamme siitä sitten myöhemmin lisää, siihen asti kannattaa seurailla facebookissa sivua Kahviklubi kvla.

Hyvien makujen jälkeen suuntasimme Kuusankosken taideruukille, josta löysin yhden mahtavan paikan, siitä lisää seuraavassa.

-Neiti Räsymatto-


3 kommenttia:

  1. Sosiaallistava media on hieno juttu! Muistakaa tulla sitten tännekin kylään ;)

    VastaaPoista
  2. Ainiin ja tiedättekö mitä? Tuon kahvin paahtaa mun miehen siskon + perheen paahtimo siellä Lahdessa! Maailma on todellakin pieni.

    VastaaPoista
  3. Sanna: Eikä! Puukenkä sanoi heti, ett halutaan opastettu kierros siellä seuraavan kerran, kun tulet käymään. Se on kyllä vilahdellut jutuissa tuolla kaupungilla, että Lahdessa paahdetaan, mutta kukaan ei oikein tunnu tietävän, että missä. Ja joo tullaan kylään, mun on täytyy tulla tutustumaan teidän heposiin, koska siinä on eläin, jota kovasti ihailen, mutta jota en tunne yhtään.

    VastaaPoista