17.8.2015

Lähiöfestivaali Our House

Lauantaina olimme Unelmien talo&koti-lehden järjestämällä sisustuskirppiksellä myymässä ainakin seuraavien blogi-ihmisten kanssa:
Domargård - Villa Olivia
Romulyyli
Koti asemalla
Koti meidän
Sisustussoppa
Peltotien päässä
Joymari

Ehkäpä siinä listassa on joku teillekin uusi blogi, kuten minulle moni oli. Olimme ottaneet mukaamme autollisen kaikenlaista rompetta, hinnoitelleet ne valmiiksi ja eväätkin oli pakattu mukaan. Aamulla nappasimme mukaan vielä ystävämme Sinin (jotta Puukengän jättäessä minut hetkeksi yksin, en käyttäisi loistavaa yhteenlaskutaitoani, jossa 1+2+3=4). Paikalle oli helppo löytää, parkkipaikkakin järjestyi. Päivän aikana tavarat vaihtoivat omistajaa ja me pidimme pintamme, emmekä menneet toisten pöytiin ostoksille (tiukkaa teki).

Kävin Sinin kanssa kierroksella talossa, joka oli siis Our House -festivaalin päänäyttämö. Samalla, kun ihailimme hienoja oivalluksia, tuntui kuitenkin siltä, että ihmiset olisivat lähteneet talosta aivan äsken, siellä oli vielä sellainen tuntu, että tuossa kaapissa on ihan äsken ollut jonkun kahvimuki ja tämän oven se on avannut kotiinsa, tuossa on ollut sen kirjahylly ja nyt sitä kotia ei enää ole, kohta ei koko taloakaan.

Sinin peukalo vihertää pahasti, siksipä me molemmat ihastuimme vihreyteen, jota taloon ja pihaan oli tuotu. Sieltä sai varmasti joku eilisessä huutokaupassa hyviä kasveja kotiinsa. Ihastuin myös ylimmän kerroksen asuntoon, jossa Sokos hotel ja Mikko Paakkanen olivat tehneet yhteistyötä. Siinä korotetulla puulattialla mietin hetkellisesti haluavani asua kerrostalossa, eikä Tikkurilan asunnon parvekkeen lattian epoksikäsittely yhtään helpottanut sitä ajatusketjua, jossa pidän kesäasuntoa lähiössä.

Kiitos Unelmien talo&koti-lehdelle kutsusta ja kiitos hauskoille ihmisille, jotka teitte ostoksia meidän pöydästämme.

-Neiti Räsymatto-

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Olipa kiva tavata kasvotusten. Minä tein jo etukäteen päätöksen, etten osta mitään ja hyvin se pitikin. Omat eväät ehdin nauttia vasta autossa kuuden maissa. Tapahtuma oli kiinnostava ja olen todella iloinen, että sinä olet ehtinyt postata siitä. Kiitos! Tuija

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä harmittaa. Tää meni mulla ohi :( Huomasin tapahtuman niin myöhään, että olin jo suunnitellut ja sopinut muuta. Olisin tahtonut tulla. Kiva kuulla, että kirpparilla tavara liikkui. Mun pitäisi vielä mennä Hietsun torille tänä kesänä. Kävin jo kerran, mutta myytävää on paljon :D

  VastaaPoista
 3. Tuija: Blogi-ihmisiä on aina kiva tavata ja aika erilaisia blogeja olivat löytäneetkin sinne. Kiva, kun kävit moikkaamassa, muutama ohikulkija tuijotti vuoroin blogin nimeä ja vuoroin meitä, muttei sanonut mitään, ehkäpä salaperäisiä lukijoita. Vielä jäi myymistä, joten pakko varmaan mennä peräkonttikirppikselle joku viikonloppu myymään loput pois.

  Laura: Höh, olis ollut kiva nähdä, ei olla ehditty kesällä Tyyneläänkään, vaikka kaikenlaisia matkasuunnitelmia on ollut. Ehkä syksyn tullen tuppaudutaan teille uuteen kotiin ja teen sen majan sinne korokkeen alle, kuten lupasin. Mikään huoltoasemaketju ei ole toistaiseksi tarjonnut meille mitään sponsoribensaa :D Kumma juttu!

  VastaaPoista