11.8.2015

Mitä teet lauantaina?Niin just 15.8. tänä lauantaina? Kannattaa varmaan perua ne muut suunnitelmat ja tulla Vantaan Mikkolaan Our House lähiöfestareille, on kuulkaas kirppis siellä ja me myös. Valitettavasti meitä ei voi sieltä ostaa, mutta meidän turhaa tavaraa voi sitäkin enemmän. Jos rahapussista pilkottaa pohjasauma, niin ihan voi tulla käsiään nostelemaan ja tervehtimään, luultavasti emme pure, riippuu siitä millä tuulella sitä milloinkin sattuu olemaan. Blogikissat jäävät valitettavasti kotiin, mutta niiden karvoja saattaa kulkeutua mukanamme, kuten on tavallista.

Myynnissä meillä on kaikenlaista purkkia ja purnukkaa, ehkäpä joku niistä on vilahtanut täällä blogissakin joskus.

Meillä on tapana innostua ja kun tämmöiseen tapahtumaan pyydetään mukaan, niin kyllähän sitä nyt lähiölapsuuden viettänyttä kiinnostaa kovastikin. Unelmien talo ja koti-lehti on tämän kirppiksen takana. Lisätietoja tapahtumasta saa Our House-tapahtuman nettisivuilta.

-Neiti Räsymatto-

3 kommenttia:

 1. Hauskaa! Kirppis kuulostaa kivalta. Lahiöfestivaali tuli tutuksi töiden takia valmistuiden aikana ja vaikka siellä on varmasti kaikkea jännää, olisi osallistuminen vähän kuin menisi töihin. Paikka ei myöskään ole mitenkään helposti tavoitettavissa.

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva tapahtuma! Hauska nähdä! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
 3. Stella: Kaikenlaista jännää olet sinäkin päässyt puuhaamaan, totta tuo tavoitettavuus, tapahtuman sivuilla toivottiin, että julkisia liikennevälineitä käytettäisi, mutta emme me ainakaan sellaisilla olisi paikalle päässeet.

  Tuija: Oli, vaikka tietenkin siinä näkyi vähän se, että oli ensimmäinen laatuaan, eivätkä ihmiset välttämättä löytäneet tapahtumaa. Ehkä muina päivinä on ollut enemmän väkeä.

  VastaaPoista