15.9.2015

Lauantai
Lauantainen Sisustusbloggaajien kirpputori Pasilan veturitalleilla oli hiljaisempi, kuin aiempina vuosina, mutta meille se ei tuottanut pettymystä, vaan saimme hyvin tavaran liikkumaan ja mukavasti rahaakin. Valtavan kokoinen vaatevuoreni pieneni myös sopivasti ja lopuille onkin jo ajatuksissa hyvä paikka. Päivässä parasta oli hyvä meininki ja mukavat ihmiset, olimme Sannan ja Neititurkoosin kanssa vieretysten ja selän takana oli Oranssi omena. Puhetta riitti ja kotiin palattiin ehkäpä maailman parhaan suklaan kanssa.

Oli myös kiva tavata ekaa kertaa Saija, Niina ja Maria, joiden kaikkien blogien kanssa sitä on tullut oltua jo monta vuotta. Laurakin siellä myyskenteli jättimäisiä puukenkiä ja kaikkea muuta ihanaa.

Kirppiksen jälkeen suuntasimme Habitaren Antiikin ja Artin puolelle, mutta ilmeisesti olimme niin tyytyväisiä, ettei mukaan tarttunut yhtään mitään vanhaa. Koti+Taide -kirja, josta aiemmin vinkkasin haettiin kotiin vedoksen kanssa, näette sitten myöhemmin, kun vedos on saatettu kehyksiin saakka.

-Neiti Räsymatto-

7 kommenttia:

 1. Valitettavasti en päässyt tuonne kirpparille.

  VastaaPoista
 2. Ihana kirppispöytä teillä varmasti, harmi kun en minäkään päässyt paikan päälle... Ehkä joskus toisella kerralla :)

  VastaaPoista
 3. Oi että, olisin varmasi löytänyt teidän pöydästä vaikka mitä löytöjä!

  Ja ihana tuo uusi banneri muuten. Pitäisi itsekin päivittää jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 4. Irmastiina: Luultavasti kirppiksiä tulee lisää, sitä en tiedä ollaanko me mukana jatkossa, kun tavara on jo mukavasti vähentynyt, mutta ilmoittelua kannattaa seurata.

  Virkattu lintu: Ainakin meillä oli siinä pöydässä väriä ja se toi ihmisiä. Kukaan ei myöskään ollut uskoa, että rekillinen vaatteitani on oikeasti ollut vaatekaapissani, ilmeisesti kenelläkään ei voi olla niin paljon vanhoja ja kuosillisia mekkoja.

  Karkkis: Esim. kurkkumopo Bonbonille, se jäi vieläkin myymättä! Bannerista on tulossa juttua lisää.

  VastaaPoista
 5. Kurkkumopo kuulostaa tarpeeksi älyttömältä, että se on varmasti hieno! Paljonko siitä pyydätte? :D

  VastaaPoista
 6. Karkkis: Voin laittaa kurkkumopon terveiset sulle sähköpostilla.

  VastaaPoista
 7. Joo laita! Sposti on lottalegsi@hotmail.com

  VastaaPoista