4.6.2015

Aino-Maijan eläintarhaEläimiä, kukkia, kiviä, vettä, ihmisiä, hedelmiä ja ötököitä. Aino-Maija Metsolan kädenjälki näkyy tässä talossa huomattavan useassa paikassa, kun oikein tarkkaan katsoo. Nytkin hiirimatossa tässä aivan vieressä, astiakaapissa, kirjahyllyssä ja verhoissa.

Olemme täällä aiemminkin kertoneet olevamme varsinaisia Marimekkomaakareita, innokkaita kanta-asiakkaita molemmat. Tiettyjen suunnittelijoiden kuosimaailma kiehtoo muita enemmän ja Aino-Maija on yksi niistä.

Eläimistä pidän aivan erityisesti, paksuista ketuista, hassuista koirista, apinoista. Ja kyllä ostin Värit ja Numerot -luukkukirjat aivan itselleni, niin aion myös ostaa Tuulia Ahon kirjan Tähtienlaskijan runoja.

Ommellessani keittiöön uutta verhoa tajusin, että Kesätorillahan näyttää askeltavan myös pieni heppa, vaikka tuo jäätelö olikin viedä kaiken huomioni. Joidenkin kuosien keskellä on kotoisa olo, nämä ovat sellaisia.

-Neiti Räsymatto-

4 kommenttia:

 1. Nuorempana en niin välittänyt Marimekon tuotteista, mutta nyt tykkään todella paljon...nii se mieli vaan muuttuu..)

  VastaaPoista
 2. Numerot ja värit on meilläkin ostoslistalla erästä pienempää ja myös tätä suurempaa lukutoukkaa varten. Ovat niin ihanaiset, vaan niillä ei ole vielä kiire, kun tuo piemepi on melko ärhäkkä otteissaan mitä luukkuihin tulee.

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Minullakaan ei ollut mikään varsinainen Marimekkolapsuus, mutta nykyisin minulla on kyllä ihan täysin hurahtanut Marimekkoäiti, joka on kyllä aika kiva juttu.

  Anselmi: Ehkäpä sun pitää ostaa ne ensin itselle ja lukea niitä salaa. Toisaalta eivät ole myöskään mitään heppoista Puppe-kirjan luukkumateriaalia, että luultavasti kestävät ronskeja otteita.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä se tuo marimekko uskollisuus näyttää seuraavan minuakin- varsinkin astiat - noh - ja Isola ... ja kankaat ja nykyään jo vaatteetkin - välillä ajattelen,että kyllästyn, mutta ei - viimeistään mutka marimekossa vahvistaa minulle sen mikä on ominta.

  VastaaPoista