25.5.2015

Kaivattu järjestäjä
Puukenkä rakensi jämätavarasta kirjahamsterin kirjoille oman säilyttimen. Se saatiin sopivasti mahtumaan yläkertaan takan viereen. Se lähes peittää sähkövastuksen säätimen ja alahelmassa törröttävän pellin vivun.

Työhuoneessa on kirjoja kolmessa eri hyllyssä, mutta ahdasta oli ennen tätä järjestyksentuojaa. Kirjaston kirjat lainehtivat yöpöydillä, etteivät ne vahingossakaan unohdu mihinkään hyllyyn. Tähän kuvissa näkyvään tapaukseen tuli sopivasti tilaa inspiraatiokirjoille aiheinaan puutarha, koti ja eläimet. Lainassakin on tähän hyllyyn kuuluvia opuksia, mutta niille riittänee tilaa.

Ylähyllylle tein avovitriiniin kuvaelman Hippo, henkesi haisee -näytelmästä.

Koska päädyt ovat melko avonaiset on sillä tietenkin väliä mikä kirja siinä ensimmäisenä nököttää. Swedish Details Gardens- kirjan takakansi vastaa melkolailla unelmaani puutarhakalusteista, vanhoja ja kivoja on hirveän vaan vaikea löytää.


-Neiti Räsymatto-

6 kommenttia:

 1. Mainiota vitriinitaidetta ja mukavanoloinen hylly. Itse haaveilen kirjastohuoneesta ja eiköhän me ainakin kirjastonurkkaus uuteen kotiin saada.

  VastaaPoista
 2. Irmastiina: Joku taitava vaan asialle ja äkkiä on hylly kasassa. Putkea ja vähän puutavaraa.

  Kirsikka: Meillä tulee varmasti edelleenkin olemaan kirjoja siellä ja täällä, vaikka joskus tulevaisuudessa onkin olohuone, jossa olisi mahdollista kirjoja säilyttää. Työhuoneessa tarvitsee sinne kuuluvia opuksia, joista voi saada vauhtia tai opastusta tekemiseen. Ruokaan liittyvät kirjat ovatkin lähellä keittiötä, ettei ole pitkä matka makuihin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja keveä järjestäjä! Nuo vihreät tuolit ovat muuten aivan ihanat, miten en olekaan niitä ennen huomannut.

  VastaaPoista
 4. Karkkis: Kiitos, voi olla, että nojatuolien selkämyksiä ei ole näkynyt aiemmin, näyttävät vähän erilaisilta joka suunnasta. Kangas on hyvin mieleinen sekä meille, että kissoille. Voi olla, että uudelleenverhoilu tulee kyseeseen jo melko pian, kynsiä on näytetty reunoihin ikävän useasti.

  VastaaPoista
 5. Meillekin olisi käyttöä tuollaiselle. Kaksi vuotta nykyisessä asunnossa eikä vieläkään kirjahyllyä :(

  VastaaPoista