27.4.2015

Kurkistus komeroon
Keittiön nurkassa seisoo leipurin paras ystävä. Kun suunnittelee leipomuksiaan on mukavaa, että kotona on jo kaikki tarvittava, eikä aina tarvitse lähteä kauppaan.

Komero on tähän paikkaan rakennettu vanhoista ja uusista materiaaleista. Hyllyt ovat kapeat, sillä ne on suunniteltu vain lasipurkeille, joissa kuivat aineet säilytetään. Hyllyjen laatat ovat myös vanhoja ja uusia, petroolinsiniset olivat ennen keittiön hellan seinällä ja valkoiset ovat yläkerran remontista ylijääneitä. Keskellä komeron lattiaa on tilaa keittiöjakkaralle, jottei sen tarvitse pyöriä jaloissa ja löytyy lattialta myös karvaisen väen ruokasäilö.

Keltaisessa ovessa on naulakko patalapuille, teline suodatinpusseille ja koukkuja tarpeellisille välineille. Pienikokoiset tarjottimet ja tarjoilualustat on nostettu lehtitelineeseen komeron seinälle ja komeron katolla on suuri joukko purkkeja ja muutama kattila. Komerossa on tietenkin valo, etteivät korppujauhot ja tomusokeri mene sekaisin.

-Herra Puukenkä-

10 kommenttia:

 1. Ihana hiukan vanhanaikainen kaappi, jollainen oli lapsuudenkodin eteisessä. Eteinen oli hiukan kylmempi huone kuin muut, sillä siinä ei ollut ikkunaa, joten se ei lämminnyt aivan kuumaksi kesälläkään.

  Vakkari

  VastaaPoista
 2. Tuollaisen kaapin ottasin kyllä meidänkin keittiöön..:)

  VastaaPoista
 3. Ei voi kuin huokailla ihastuksesta! Tuossa ensimmäisessä kuvassa on vaan kaikki niin kohdillaa. Kaappi, astiat, kaikki♥

  VastaaPoista
 4. En osaa tältä ihastukselta sanoa muuta kuin niin upea! Tuollainen kelpaisi.

  VastaaPoista
 5. Maailman suloisin komero! En kyllä osais kuvitella enää parempaa. Niinkuin muutkin kommentoijat, voisin aivan takuulla haluta meillekin tuollaisen <3.

  VastaaPoista
 6. Ensimmäinen ajatukseni oli, että tuo on varmasti maailman kaunein komero!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa, että omiin tarpeisiin tehty kokonaisuus saa näinkin laajaa ihailua. Oikein mieltä lämmittää!

  On muuten helppo pitää hyllylevyt puhtaina jauhoista kaaleleiden ansiosta. vink - vink !

  Kyseisessä nurkassa on aikojen alussa ollut saman tyyppinen kylmäkomero, mutta meidän muuttaessa taloon se oli kuitenkin pilattu jääkaapin tarpeiden takia. Tämä meidän versiomme on aika kaukana talon rakennusvuoden yksinkertaisista ihanteista, mutta me olemmekin vähän rönsyilevämpää sorttia.

  VastaaPoista
 8. En kestä, aivan ihana komero! Tulevassa kotini keittiössä on sellainen vanhan mallinen [mahdollisesti kylmä-)komero, jonka takaseinälle suunnittelin laittavani mökin rempasta ylijäänyttä tapettia, oveen kivoja koukkuja yms. Mielikuvissani tunnelma on juuri tuollainen kuin teidän komerossa.

  VastaaPoista
 9. Kiitos oravanpesä! Komero on hyvä ratkaisu kuiva-aineshamsterille.

  VastaaPoista
 10. Oi oi, aivan i-ha-na! Voiko jollain oikeasti olla noin hieno kaappi?! :D

  VastaaPoista