13.4.2015

5 kuvaa huhtikuusta
Ei ole tullut avattua tietokonetta, eikä tartuttua kameraan. Puukengän syntymäpäivä oli ja meni, olemme taas samoissa lukemissa. On otettu pikaisesti kirppispöytä ja ravattu siellä. On ollut pääsiäinen, jota emme viettäneet, vain kanaverho roikkuu keittiön ikkunassa. Kesäverhon saa varmaankin laittaa sitten, kun ei enää käytetä villasukkia?

Vitamiinit loppuivat, tilalle tuli tomaatteja. Orvokkihulluus iski, siihen ei auta edes tomaatti, 24 pientä orvokkinaamaa vähän helpottanee. Eri puolille viskellyt kukkaiskipot pitävät katseen olennaisessa, eikä kellekään tule mieleen huomauttaa karsean näköisestä kuistista sanallakaan. Pelkään jo valmiiksi sitä päivää, kun multasäkkitarjoushulluus iskee Puukenkään, se kun on joka vuosi luultua hullumpaa.

Yläkuvan kaksoset muuttivat meille mittavan paperinaamiokokoelman jatkoksi, aikamoinen sakki on jo koossa ja sehän tietää vain pakollisia naamiojuhlia.

Mitä sinun huhtikuusi on tähän mennessä sisältänyt?

-Neiti Räsymatto-

6 kommenttia:

 1. Kamera taas käteen tai kännykän kameralla ottamaan kuvia. Huhtikuu on mennyt ihan hyvin ja lisääntynyt valon määrä innostaa järjestelemään ja ulos.

  VastaaPoista
 2. Multasäkkihulluus on hurja. Muistan, kun vanhemmat laittoivat oikein urakalla pihaa uusiksi ja pihamaalle ilmestyi yhä uusia turve- ja multasäkkejä, tietenkin sieltä halvimmasta ja kaukaisimmasta paikasta.

  VastaaPoista
 3. Orvokkeja, orvokkeja ja viellä kerran orvokkeja...sisältynyt huhtikuuhuni. Niin ja pieni puu. Pienellä pihanlla pitää olla pieni puu..:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Sillä kännykän kameralla tulee jonkin verran kuvattua, mutta laatu ei aina miellytä niin paljon, että niitä tänne blogiin usein laittaisi. Järjestelypuuska se on tännekin iskenyt, lähinnä kirjoja ja levyjä ja askartelutavaraa on lajiteltu oikeisiin koloihin.

  Aino: Olin ihan huomaamattani jättänyt taas yhden multasäkkitarjouksen esille, onneksi taisi olla vielä liian kallis tarjous.

  Irmastiina: Meilläkin on jonkinlaisia puusuunnitelmia, sellaisia hakalia ja harvinaisia lajikkeita, että voi sitten taas kerran epäonnistua juhlavasti. Mutta orvokit, niitä pitää olla, mielellään paljon. Tykkään kovasti niiden kukkineiden nyppimisestä, mikä lie apinoiden kirpunnyppimisjäänne minuun on tullut.

  VastaaPoista
 5. Teillähän on jo aivan kesä! Meille tuli aamulla vielä lunta :D

  Minä olen ollut viikon töissä, bloggaus ja kuvaaminen on jäänyt sen takia vähemmälle. Vähän on aivot vielä äitiydestä kankeana, en ehkä ole aivan se penaalin terävin kynä töissä :P

  VastaaPoista
 6. Jutta: Ei täällä sentään ihan kesä ole. Sää on ollut täysin mielipuolinen, 5 minuuttia aurinkoa, 2 tuntia räntää, loppupäivä jotain ihmeellistä vesitihkua ja tuulta. Kylmä on, mutta orvokit ei välitä. Yrtit ja morsiusharson on parempi olla viimapäivät sisällä. Voisinkin tehdä jonkinlaisen piharaportin joku päivä, vaikka pikkuisen välttelenkin sen pihan kuvaamista, ettei täällä ala pyöriä mitään liian uteliaita "ai te ootte siitä blogista!". Toivottavasti töissä lähtee rullaamaan mukavasti, kyllä sitä blogia sitten taas ehtii päivittämään, kun inspis iskee. Harmi, ettei teidän köökki voittanut sitä ihmehärveliä!

  VastaaPoista