10.3.2015

Kirppisonnea


Kirppislöytökirjoituksia on viime aikoina ilmestynyt tänne sangen harvoin johtuen huonosta tuurista. Siinä on varmaankin joku tasapainolaki, että jos löydät yhtenä vuonna jotakin tosi suurta ja hienoa (hammaslääkärikaappi) et sitten vähään aikaan mitään löydäkään. Sitten kun aikaa on kulunut ja kirppikset on uhattu jo kokonaan hylätä alkaakin tapahtua.

Nyt on ollut ilahduttavia oikeita löytöjä, joista tein pienen koosteen.

1. Kupittaan saven astia, joka nykyihmisen silmään näyttää mukilta, mutta luulen sen kuitenkin olevan maljakko. Yläkuvan väri vastaa todellista, siis enemmän sinivihreä, kuin sininen.

2. Alumiininen sitruspuserrin, pohjassa lukee West-Germany ja varressa Standard. Testattu on ja hyvin puristaa.

3. Lila Fauna-kulho ja hassu pieni Miranda-tarjoiluvati.

Jäädään sauraamaan jatkuuko onni vai tuleeko taas joku kuiva kausi.

-Neiti Räsymatto-

4 kommenttia:

 1. Kiva värikimara noissa esineissä! Mulla on sama tunne kirppislöytöjen suhteen, tai sitten oma mieli on sellainen et tosi hyvän löydön jälkeen muut tuntuu laimeilta ja kynnys löytöihin kasvaa.

  VastaaPoista
 2. Komeat on löydöt. Taidan kaivaa kameran naftaliinista ja kuvata omianikin.

  VastaaPoista
 3. Anna: Tarkemman tutkimisen jälkeen se olikin oikein mahtilöytö, sillä niitä myydään melko huimilla hinnoilla netin syövereissä.

  Kirsikka: Sekin on totta, että kirppisostajanakin kehittyy ja tulee hyvin tietoiseksi siitä mitä tulee vastaan usein ja mitä harvoin ja mistä kannattaa maksaa mitäkin.

  Jonna: Sinne se kamera tuppaa täälläkin jäämään, tulee keikuttua vain siellä instagramissa niiden puhelinkuvien kanssa.

  VastaaPoista