4.12.2014

Pieni hymy


Lahjavinkkaus se jatkuu vaan. Tämmöisen kulhon saaja on täysin tunteeton mörkö, jos ei yhtään ilahdu tai jos ei hymyn häive kiipeä naamaa kohden, kun paketti aukeaa. Älä nyt ainakaan sellaiselle mörkötyypille mene lahjoittamaan näin kivoja juttuja, anna sille vaikka risuja tai keppi.

Tampereella on sellainen kiva kauppa, kuin Domdom, jossa lienee ainoana kauppana Suomessa myydään näitä House of Rymin tuotteita. Hymyilevän kulhon kuosin on suunnitellut Elisabeth Dunker, jonka kirjasta vinkkasin aiemmin. Domdomin koko Rym valikoiman näet tästä.

Piipahtaessani Tukholmassa lokakuussa kävin House of Rymin liikkeessä, tietenkin siinä sattui niin, etten osannut ostaa yhtään mitään, kun oli kauppa niin pullollaan houkuttelevia asioita ja niin kauniisti esille laitettuna. Nämä ovat siis sieltä Tampereelta kotoisin, vaikka voisinhan aina huijata, että matkustin kulhot kainalossa meren yli.

-Neiti Räsymatto-

7 kommenttia:

 1. Minulla on vasta Rymin kasvomuki, se jossa on keltaiset raidat. Domdomista sekin. Tuo kauppa ja erityisesti Rym-hylly siellä on kyllä sellainen, että tietoisesti yritän välttää katsomista siihen suuntaan mäkeä ylös kävellessäni. Tähän mennessä olen suhteellisen hyvin onnistunut siinä, mutta joskus, kun tili pullottaa, aion kyllä katsoa.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kulhot! Mulla ainakin noi sai hymyn huulille. :)

  VastaaPoista
 3. Ilona: Ehkä ihan hyvä, etten asu siellä, voisi tehdä tiukkaa vältellä näitä. Luulen, että sinäkin olisit häkeltynyt siellä Tukholman kaupassa, valikoima tietenkin sisälsi kaikki mahdolliset osat ja kaikki oli niin kauniisti esillä, siellä täällä vähän jotain viherkasvejakin. Ja ne matot!

  Marjaana: Voisi soveltua esimerkiksi kissaystävän vesikupiksi (:

  VastaaPoista
 4. Iik! Mä just hankin House of Rymin kaksi kasvomukia. Ne kuuluvat sarjaan: ei-vaan-voinut-jättää-kaupan-hyllylle. ihan mahtavia! ja vielä himoittaisi tollanen lehtikoristeinen kannu :D

  VastaaPoista
 5. ullamaj: Joo se lehtikannu on hieno, kuten on myös keltavalkoinen puoliympyräkannu. Ja se kauppa, se teki minut kylläiseksi, se oli niin kaunis, eivät matkatoveritkaan mitenkään vastaan laittaneet tai kelloaan katselleet, äiti osti pari tyynynpäälistä, minä vaan ihastelin.

  VastaaPoista
 6. Oih, ovatpas herttaisia. Mukava tuttavuus.

  Täytihoitolan pitäjä

  VastaaPoista
 7. Hups. Pitikin kirjoittaa, että Täysihoitolan ja tulikin aivan muuta...Hih

  VastaaPoista