3.12.2014

Uuden kirjan tuoksuSeuraava hyvä vinkki lahjapaperin sisään on kirja, eikä mikä tahansa kirja, vaan monitoimikirja Elisabeth Dunkerilta. Se ei oikeastaan ole mikään askartelukirja, eikä varsinkaan sisustuskirja, mutta kyllä siinä askarrellaan ja tilojakin on kuvattu. Fine little day on elämäntapakirja, eräänlainen toimintakertomus, kuin lukisi blogia kirjana. Kirja sisältää enemmän kuvia, kuin tekstiä, joten tuskin kielitaidoton (kuten minä) edes huomaa sen olevan vierasta kieltä.

Omani tilasin Adlibrikseltä, mutta saahan näitä sieltä Fine little dayn kaupastakin, jossa kyllä saattaa olla muitakin houkutuksia, ei sillä etteikö muka kirjakaupan puolellakin olisi, jos on vähänkään hamstraamishenkinen ja helposti ihastuvaa sorttia.

Oikeastaan kirjalahjan saaja saa kolme lahjaa, sen kirjan, sen uuden kirjan tuoksun ja uuden kirjan koskemattomat sivut, joita silitellä. Tässä kirjassa sekä paperi, että paperin tuoksu ovat kohdallaan.

-Neiti Räsymatto-

(Ai kenen luona on tuollaista keltaista kiurutapettia? No meillä, alakerrassa, salongissa, joka hiljalleen valmistuu.)

3 kommenttia:

 1. KIITOS - hyvästä kirjavinkistä - niitä ei tule koskaan liikaa !

  VastaaPoista
 2. Oi tää vaikuttaa ihanalta! Kirjotin eilen mun onnellisuuslistaan uuden kirjan tuoksun <3 hauska että puhut siitä just täällä tänään!

  VastaaPoista
 3. Anne: Olet oikeassa, minä ainakin olen yleensä tykännyt kirjoista, joita ovat suositelleet sellaisten blogien kirjoittajat, joiden elämästä yleisesti pidän. Kirjavinkit lehdissä, kun ovat yleensä niitä kirjoja, jotka ovat jo kirjakaupassakin nostettu jalustalle.

  Anselmi: Seuraavan kerran muistat sitten pyytää tämän kirjan nuuskittavaksi, uusi tuoksu luultavasti säilyy siinä vielä.

  VastaaPoista