10.12.2014

Paperiasioita
Joulukuulle lisää vinkkejä. Tämä vuosi on elelty Sannin kalenterilla ja se on ollut oikein hyvä, joten ajateltiin sitten, että mitäs sitä vaihtamaan ja vaadittiin itsellemme seuraavaksikin vuodeksi saman tekijän kalenteri. Olikin oikein hyvä, että ehdittiin hakea omamme Muotsikan myyjäisistä, sillä se oli toiseksi viimeinen kotikissakalenteri. En osaa sanoa onko niitä jossakin lisää, kysyä voi tekijältä. Sämpylä-kissan mielestä hän seikkailee kalenterin kuvissa, emmekä ole viitsineet korjata tätä käsitystä.

Viime joulukuussa sain joulukalenterista toisessa kuvassa näkyvän korun ja vuoden olen käyttänyt sitä, joku näkee sen sulkana, joku mieltää puuksi ja joku lehdeksi.

Alimman kuvan pakettikortit lähtivät myös matkaan sieltä myyjäisistä, raaskiikohan niitä edes käyttää, sopivat niin mukavasti esimerkiksi tuonne keittiön komeron oveen.

Vaan nytpä on niin, että sinäkin voit kuorruttaa sekä kotisi, että korvasi hienoin Sanni Kariniemen kuvin, sillä kauppa on auki.

Lahdessa, Rautatienkadun Puodissa on myös jotakin, ainakin julisteita, vai miten on Sanni?

-Neiti Räsymatto-


2 kommenttia:

  1. Voi teitä!!! Puodissa on juu printtejä, ja kampetta löytyy nyt myös Karismasta Muotsikan Pop Up -kaupasta. (Kauppa aukesi eilen ja on pystyssä kaksi viikkoa, Muotsikkalaisten tekemiä kivoja juttuja löytää sieltä!)

    VastaaPoista
  2. sanni: Hyvä, kun kerroit, täytyy siellä Karismassa käydä, siinä myyjäistungoksessa jäi niin paljon näkemättä.

    VastaaPoista