5.12.2014

Maija, Elias ja hienot kuvat


Seuraava vinkkini on kahdenlainen. Näissä kuvissa on kaksi kirjaa, siis oikein hyvää kirjaa, Maija Poppanen ja Puhelias Elias, mutta näitä kahta kirjaa yhdistää myös seikka, josta ajattelin kertoa.

Kirjojen kuvat ovat Marika Maijalan kynästä ja sattumalta huomasin, että hänellä on myös oma nettipuoti, josta kuvituskuvia voi tilata julisteena. Sanoisin, että aika huikea tapa ostaa jotakin kaunista seinälleen. Luulen, että sinun kannattaa toimia ripeästi, jos innostuit ja mielit saada julisteen joulupakettiin.

Suosittelisin myös Maijalan kuvittamia Sylvi Kepposia, mutta niitä ei kyllä tunnu löytyvän mistään. Olen ostanut lahjaksi Sylvi Kepposen kirjekaverin ja Sylvi Kepposen hukkaretken eräälle pikkutytölle, olisi varmaan pitänyt ostaa itselleenkin ne, ihan vaan, koska kauniit kuvat ovat satuja jo itsessään.

-Neiti Räsymatto-

2 kommenttia:

  1. Sylvi Kepposet on tuttuja tässäkin osoitteessa, mutta Maija Poppanen on lukematta kokonaan. Voisi olla oiva hankinta joululahjaksi, viime joulun jälkeen Kiurukammarissa luettiin Onnelia ja Annelia, joten joku uusi opus olisi paikallaan.

    VastaaPoista
  2. Jonna Jolkin: Maija on taattua Kiurukammari kamaa. Luvut ovat samoissa sivumäärissä, kuin Onnelissa ja Annelissa. Ainakin eilen käydessäni Akateemisessa oli Poppasia siellä hyllyssä.

    VastaaPoista