27.10.2014

Istumajärjestys
Kotona ilahduttavat sellaiset jokaista päivää parantavat seikat, kuten kuvissa näkyvät tyypit, Leena ja Matti. Uudet arkiystävämme löytyivät, kun kävimme Helsinki Design Marketissa syyskuussa. Kohtaan nämä tuijottajat aina, kun syön tai työskentelen keltaisen pöydän ääressä. Vaan eipä tule enää pöytään kuuman kupin rinkuloita, kun parrakas ja rusettipää pitävät meille ja kahvikupille paikkaa.

Näitä leikkuualustoja tai tarjoilulautoja on tarjolla nykyisin joka paikassa ja joka merkillä, mutta ostaessasi pidä huoli siitä, että materiaali on laadukasta, sillä köpelösti voi käydä jo siinä vaiheessa, kun irrotat hintalappua, kokemusta on.

Näissä Nämä Designin raitapaidoissa materiaali on kotimaista koivuvaneria, juuri sellaista laadukasta ja kestävää. Lisää pöytäseuraa ja muitakin huolella valikoituja tuotteita Nämä Shopista.


-Neiti Räsymatto-

7 kommenttia:

 1. Tykkään tällaisista käyttöesineistä, joissa yhdistyy ikään kuin huvi ja hyöty.

  VastaaPoista
 2. Syvältä.Sanna: Ilahduttavat kyllä, kun lautasen takaa kiiluvat silmät.

  Kirsikka: Ei välttämättä aina niin helppo yhdistää tarpeellisuutta, käytännöllisyyttä ja kauneutta. Kannattaa tutustua ihmeessä linkin verkkokauppaan, siellä on paljon hienoja juttuja monenlaiseen makuun.

  VastaaPoista
 3. Nuo näyttävät ihan hirveän hyvältä keltaista pöytää vasten!

  VastaaPoista
 4. Tosi hauskat. Mullakin on pari käyttöesinettä, joita käytän lähes päivittäin ja aina sykähdyttävät.

  VastaaPoista
 5. Karkkis: Joo se pohjaväri on aika sinertävä, mutta ehkä kuitenkin harmaa. Keltainen pöytä on muutenkin tosi hyvä ja varmaan kuvaan sen päällä kyllästymiseen asti kaikenlaista tilpehööriä. Näiden suunnittelija Ruth Landesalla on aivan oma hieno värimaailmansa, joka ei matki mitään, se on minusta aina hienoa.

  Niina: Voisinkin tehdä päivityksen sellaisista arkihyödyllisistä, jotka ovat jollain tavalla myös ilahduttavia.

  Hui - Hai Piia: Ja livenä vielä ihanammat. Nämä Nämät varmasti valloittavat vielä maailmaa, niin omanlaisesta jäljestä on kysymys.

  VastaaPoista