11.6.2016

Puukengän bravuuri











































Sellaisella keittiötontulla, kuin Herra Puukenkä on aina oltava muutama bravuuri, sellainen juttu, joka onnistuu aina. Eilen illalla syntyi mustikkapavlovarulla.

Tämä hassun näköinen pötkylä on lumonnut kaikki sitä maistaneet, välillä sisällä on ollut vadelmaa, mutta useammin mustikkaa. Pavlova pyöräytetään aina tuolle samalle vanhalle Fiskamin-vadille, se on hommaan täydellisen kokoinen ja mikäli sattuisi käymään niin, että herkkua jäisi yli, mahtuu astia mukavasti jääkaappiin (mukamas käytännön ihmisiä tässä kun ollaan).

Ohje on Linda Lomelinon kirjasta Sweet food & photography. Iso suositus kirjalle, sen avulla on löytynyt monta hienoa reseptiä. Emme millään malttaisi odottaa, että saamme käsiimme Lomelinon uusimman Pajer- kirjan.

-Neiti Räsymatto-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti