25.6.2016

PojatOli eräs toinenkin syy miksi menimme Villa Roosaan juuri avajaispäivänä, nimittäin Matti Pikkujämsä, joka maalasi siellä ihmisistä muotokuvia. Herra Puukenkä halusi itsestään ja Uula-kissasta yhteispotretin ja kieltämättä tänä lemmikkikuvien ja selfieräpsyjen valtakautena tuossa herrain pönötyksessä on jotakin hyvin juhlavaa ja arvokasta.

Ja kerrottakoon, että ei emme ajatelleet tuota harmaata, mutta sattui kuitenkin nyt sopimaan molempien vaatteet yhteen. Uulasta näytimme niitä lukuisia kuvia, joita lellipennusta on toki otettu, eikä siksi harmaaturkin ollut pakko lähteä paikan päälle.

Kehystäjä ei tietenkään kulje kehykset kaulassaan, kuten ei suutarin lapsillakaan ole kuin sukat, eikä lasimestarin tytärkään ole läpinäkyvä, että kehyksiä tässä juuri mietiskellään, josko sitten ennen joulua olisimme päätyneet johonkin ratkaisuun.

Lisää näistä muotokuvista voitte lukea täältä.

-Neiti Räsymatto-

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin meistäkin, tässä on jotakin sellaista, mikä sopii tänne kuin nenä päähän.

   Poista
 2. Oooo - tää on hieno!! Tosi kiva idea ja toteutus:)

  ps. me ollaan täällä viime aikoina tuijoteltu teidän blogista keittiökuvia. Janne suunnittelee kulmakaappia kesäkeittiölle ja miettii onnistuisikohan koskaan tekemään niin hienon, kun Puukengän teille rakentama. No siinä on ainakin oikea suunta - jos edes lähelle sitä pääsisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, niitä keittiökuvia, ne on ihan huonoja, mutta kai niistä idea tulee ilmi. Puukenkä sanoi, että Janne tekee kuitenkin hienomman.

   Poista
 3. On kyllä hieno! Heh, ja varsin arvokas tosiaan. Selfie entisajan malliin, sitähän muotokuvat oikeastaan taitavat olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidänkin kotiin sopisi oikein hyvin tämmöinen muotokuva. Bonsku ja kurkkumopo yhdessä :D

   Poista