16.7.2015

Puukengän keittiössä


Raparperi sai olla rauhassa hetken ja kypsyttää toista satoaan. Nyt olemme hyökänneet taas sen kimppuun ja leiponeet vimmatusti ja pyytäneet kavereita kahville. Vaikka me molemmat teimme piiraat samasta ohjeesta maistuivat ne tyystin erilaisilta ja näyttivätkin. Johtunee varmasti nurkkakomeron ja jääkaapin tarjoamasta valikoimasta, joka vaihtelee päivittäin ( = ei täyty itsestään).

Uusi ruokakirja (Vege! - Alex Nieminen, Riikka Sukula) on saanut Herra Puukengän kauhomaan lautasillemme uutta uuden perään ja olemme viihtyneet keittiön välittömässä läheisyydessä. Siinä ei ehdi edes ajatella kattoon ropisevaa sadetta tai muita kesäisiä sääilmiöitä. Luulen, että pääkokki kirjoittaa myöhemmin lisää kyseisestä kirjasta.

Instagramin puolella Puukenkä jakaa enemmän kuvia keittiössä syntyneistä leipomuksista ja ruuista.

-Neiti Räsymatto-

3 kommenttia:

  1. Minäkin niin tahtoisin oppia tykkäämään raparperista - ja sitä meillä kasvaakin.. mutta vielä ei ole tullut hyvää ohjetta vastaan ? voisitteko auttaa siinä :D?

    VastaaPoista
  2. Irmastiina: No se hävisikin hetkessä!

    Anne: Voi kauheus, tähän on selvästi tartuttava, eihän sitä nyt kannata haaskata niitä raparpereja, jos niitä kerran on jo omasta takaa. Lupaan palata reseptien kera. Ystäväni ainakin teki sellaista unelmien raparperipiirasta, että sitä ei kyllä kukaan voisi vastustaa, täytynee kysyä sen ohjetta.

    VastaaPoista