3.6.2014

Väritettyjä totuuksia

Susannan työhuone on lätkäissyt meille montakin haastetta, löysin taas yhden, kun seikkailin tekemättömien asioiden viidakossa. Yli vuosi sitten heitetty, mutta ei se mitään. Tässä haastessa kysymyksiin vastataan kirjahyllystä löytyvien kirjojen nimillä. Ongelmaksi aiemmin muodostui se, ettei meillä ollut kirjahyllyä, vaan kirjat nukkuivat laatikoissa vinteillä ja romuhuoneessa.

Tähän tuli kuitenkin muutos viikonloppuna, kun teimme uuden järjestelyn tilapäisasumukseemme ja veimme sohvan tauolle. Sohvalta jääneeseen tilaan mahtui pöytä ja kaksi tuolia ja sängyn päätyyn pieni kirjahylly. Olen halaillut kirjoja ja silitellyt niiden selkiä, järjestellyt ja vähän töninytkin. Pidän kirjoista, kuten pidän elokuvistakin ja musiikista, enkä välttämättä kerro kellekään, jos luen hyvän kirjan, yhdestäkään en pidä eniten tai jos pidänkin se voi jo huomenna olla toinen.

Eivät ne tietenkään kaikki mahtuneet tähän hyllyyn, lukuisia laatikoita on vielä vintissä, mutta tämä riittää hetkeksi ennen oikeaa kirjahyllyä.
Kuka olet?
Tuntematon Selja

Kuinka voit?
Kuuluuko tämä teille

Kuvaile asuinpaikkaasi?
Valaan vatsassa

Minne haluaisit matkustaa?
Seikkailujen saari

Mitä elämä sinulle merkitsee?
Perinpohjainen tutkimus

Mitä pelkäät?
Missä leikki loppuu

Millainen on parisuhteesi?
Reilua peliä

Jos elämäsi olisi elokuva, mikä sen nimi olisi?
Väritettyjä totuuksia

Mottosi?
Tule hyvä

Haaveesi?
My cool shed

Käsityksesi kuolemasta?
Dark zone - hämärä vyöhyke

Haastan Herra Puukengän vastaamaan levykirjaston moninaisuutta hyödyntäen, seuraaviin kysymyksiin:

Mikä on nimesi?
Missä asut?
Kuka asuu naapurissasi?
Mitä haluat rakentaa?
Turhin tietosi?
Millainen on ystäväsi?
Mikä on hyvä sää?
Millaista elämää haluat elää?
Mistä haaveilet?
Tärkein viisaus, jonka olet oppinut?

-Neiti Räsymatto-

5 kommenttia:

 1. Minulla on kijoja tosi paljon, mutta nyt ne on varastossa muovilaatikoissa...jotenkin halusin kirjahyllystä vaihteeksi eroon..:)

  VastaaPoista
 2. Heh, nämä kirjavastaukset on aina hauskoja! Tosin aika vaikea niitä oli keksiä, kun aikoinaan tein tämän samaisen haasteen.

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Juuri siksi ne varmaankin minuakin nyt viehättävät, kun ovat suurin osa olleet pois silmistä. Uusi järjestyskin voi auttaa ihastumaan kirjoihinsa uudelleen tai kirjahyllyn paikan vaihtaminen. Minä en vielä tiedä tuleeko meille kirjahylly salonkiin vai olohuoneeseen, haluanko syödä niin, että kirjani katsovat, vai haluanko olohuoneskella niiden kanssa tai sitten kirjahyllyjä on ripoteltava vähän joka huoneeseen.

  Karkkis: Tämänkin olisi voinut tehdä niin monin vastauksin, vaihtoehtoja riitti. Täytyisi ehkäpä kirjoista kirjoittaakin enemmän, mutta se on varmaan noita saapasjalkalan juttuja.

  VastaaPoista
 4. Oho, olenpa ollut ehtiväinen haastaja. :D

  VastaaPoista
 5. Susanna: Niin olet ollut, sulla on mennyt lujaa (:

  VastaaPoista