22.2.2014

Astiakurkistus osa 3: KultareunatAstiakaapin alahyllyllä pidetään pullalautasia. Lautaspinosta voi löytää kolme kultareunaista Arabian Rio-lautasta. Niissä on kaunis salmiakkikuvio. Kupitkin olisivat kauniita, mutta niitä ei ole tullut vastaan niin halvalla, että olisin raaskinut ostaa.

Arter i fara-lautanen katseli Riihimäen kirpputorilla niin somasti hieman yrmeällä saukon katseellaan, etten voinut jättää sitä sinne. Herra Puukenkä oli niin iloinen kirppistuliaisesta, että ei sitä todella kannattanut jättää sinne. Se päätynee seinälle, onhan meillä muitakin hulluja kultaisia juttuja. Tämä kultahulluus tai kultakuume tuli kehystyskoulun kautta, siellä se on tarttuvaa lajia, kysykää vaikka Ainolta.

Kupit päätyivät meille sattuman kautta, niistä en muuta tiedä kuin, että ovat Arabian ja todella kauniit, vaikka kultaus onkin ajan myötä kulunut. Terveisiä vaan Täti A:lle, että nämä on sitten ne hienostelukupit, joista juodaan hienostelukahvit kesäpäivänä.

-Neiti Räsymatto-

7 kommenttia:

 1. Mahtava tuo saukkoherra! Jostain syystä kuvittelen hänet nyt ihan herraksi...voisipa hän olla rouvakin. Teillä on myös kaunis seinäpinta, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 2. Hoh, hieno saukko! Myös minusta hän on herra.

  Suloiset kupit, nostalgiset.

  VastaaPoista
 3. Hauska saukkolautanen ja upea tuo seinä!

  VastaaPoista
 4. Kultahammasta kolottaa, kun katsoo noita pullalautasia.

  VastaaPoista
 5. Iris: Kannattaa Googlettaa kyseinen sarja, siellä on ihania muitakin.

  Kirjailijatar: Seinäpinnan valitsin ihan kontrastiksi kullalle, hän on pian peittyvä uuden pinnan tieltä.

  Ilona: Ehkä se on tuo hänen paksuutensa, joka saattaisi viitata suurempaan kokoon, tosin en ole mikään saukkotuntija, että voisin sanoa saukkopoikia saukkotyttöjä isommiksi. Kupit on kyllä vähän semmoiset Ilona-kupit.

  Jaana: Kuten sanottu seinä peittyy pian kaakeleiden alle, mutta onpahan ainakin kuva muistona.

  Aino S: Eikö totta, niistä on oikein hyvä syödä juustokakkua.

  VastaaPoista
 6. Vau, mikä saukko ja muutenkin teillä on mahtavia astioita! Ihanaa värikkyyttä ja vastakohtaa meidän mustavalkoisuudelle :) Jäisin lukijaksi, mutta bloggeri edelleen jökkii....

  VastaaPoista