12.1.2014

Joulustrutsi
Vaihdettiin sitä järjestystä, kuten aiemmin kerroin, se kaikki saattoi alkaa tuosta punakasta kaverista tuon mustan hatun alla tai sitten se saattoi johtua nakkisirkuksesta helmitaulun vieressä tai siitä, ettei kissanhiekka sängyssä ole mukavaa tai siitä, että joskus ihminen tahtoo vaihtelua.

Tämä on kuitenkin se minun puoleni ja kuvassa joululahjani, josta vähintään häkellyin. Aina ei mee ihan tasan, jos toinen saa strutsilampun ja toinen saa musiikkia ja rusetin kaulaansa.
Haastan Herra Puukengän näyttämään oman puolensa.

-Neiti Räsymatto-

3 kommenttia:

 1. Melko pysäyttävä valaisin! Ja muitakin tosi hauskoja esineitä samassa kuvassa. :)

  VastaaPoista
 2. Hehee, lamppu on varsinainen ilmestys! Lieköhän se mielestään kiuruista kaunein? Sopii jotenkin tosi hauskasti tuon tapetin viereen.

  VastaaPoista
 3. Susanna: Pysäyttävä, se onkin hyvä sana. Selvä tarvekin oli pöytälampulle, en vain tiennyt sitä, ennen kuin sellainen meille ilmestyi, täällä meillä oli vain ylhäältä tulevaa valoa, kattolamput ja seinälamput, tuommoinen varjostinlamppu selvästi pehmentää tunnelmaa.

  Karkkis: Kyllä se varmaan on omasta mielestään kaunein, niin hieno hattukin sillä ja tapetin kaverithan on täysin hatuttomia.

  VastaaPoista