2.1.2014

Dinosaurukset pysyvät kattokruunussaHuone kesäkuussa ja sama huone tammikuussa.

Tehtiin vähän ruumsteerausta, työnnettiin sohvaa tuonnemmas ja käännettiin sänky, kummasti innostuu taas, kun on vähän toisenlaista. Uskokaa tai älkää, mutta yhdessä kohdassa mahtuu jopa tanssimaan (se kohta ei näy kuvassa, eikä tanssijakaan).

Alakerrasta kuuluu viimein työn ääniä, sellaisen työn, josta lopputuloksena on keittiö. Tällä hetkellä siellä näyttää hamsterin unelmalta ja Herra Puukenkä istuu purukasassa, kuin hiekkalaatikolla.

Emme ehtineet jouluakaan toivottamaan, saati uutta vuotta, mutta tammikuu on vasta aluillaan, joten: Hyvää uutta vuotta blogin lukijoille! Toivotaan, että tästä tulee ahkera ja tuottelias blogivuosi ja saamme näytille kuvia muistakin huoneista vuoden kuluessa.

-Neiti Räsymatto-

15 kommenttia:

 1. Ihania värejä ja väriyhdistelmiä! Ja toi keltainen lamppu....aaah miten hieno! Jään odottamaan kuvia alakerrasta, olis kiva nähdä sieltä myös ennen-jälkeen kuvia. Hyvää uutta vuotta teille myös ja erityisterkkuja fluff-puudelilta :D

  VastaaPoista
 2. Kylläpä voi pienillä muutoksilla saada erinäköisen huoneen. Tuollaiset jutut piristävät kyllä kummasti. Sen minäkin huomasin, kun rymsteerasin meillä hieman uuden keittiönpöydän ja maton ostamisen jälkeen. Hyvää uutta vuotta teillekin!

  VastaaPoista
 3. Voi että teillä on ihanan näköistä! Hienoja huonekaluja ja pirteitä värejä. Ah! Minäkin ihastuin keltaiseen hapsulamppuun.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana huone, huolettoman iloinen. Tämän perusteella odotan malttamattomana niitä muita huoneita!

  Hienoa uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavaa väri-ilotulitusta täällä! Molemmat kuvat on minun makuun :)

  Iloista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Ihan huippu tuo keltainen valaisin.

  Teidän kotinne on psykedeelinen mummola. (Ja tämä oli sitten kohteliaisuus.)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanan näköstä. Tykkään paljon. Teidän blogi on ensimmäinen blogi muutes mitä olen alkanut ikinä seuraamaan :)( Kaikkiaan aika uusi näissä hommissa olen )

  VastaaPoista
 8. Aloin tämän luettuani miettimään, miten päin voisin kääntää näitä omia mööpeleitä.

  VastaaPoista
 9. ullamaj: Mustakin olis kiva nähdä ennen-jälkeen kuvia, mutta kun aina tehdään vaan ja sit huomataan, et jäi taas ottamatta ne. Keltainen lamppu on Lamp Gustavin. Terveiset Fluffille, ehkä hänen tulevasta huoneestaan olisi hyvä näyttää kuvia, että tietäisi minne on joutumassa.

  Hanna: Teillä rymsteerataan, meillä ruumsteerataan, johtuen varmaan siitä että autokin on roomsteri (:

  Irmastiina: Luulisin, että ihan hitusen tämä huone tästä rauhoittuu, kun sen ei enää tarvitse toimittaa monitoimihuoneen virkaa, vaan se saa olla makuuhuone pelkästään. Mutta väreistä me ei kyllä luovuta.

  Karkkis: Hapsulamppu on toooosi iso, se on kuin jättimäinen kampaamon kuivatuslaitteen kuuppa. Sen alla saa keltaista energiaa.

  Susanna: Joo ehkä me ollaan aika huolettomia, varsinkin asioiden yhdistelemisen suhteen, kaikki sopii kaikkeen, kun on päättänyt niin.

  Jutta: Tämä olikin ehkä päivitys siitä, kuinka huone elää, eikä niinkään päivitys siitä, että vanha huono- uusi hyvä. Huomaan, että vuodenaika vaikuttaa siihen mitä haluaa ympärilleen juuri siihen valoon ja oloon.

  Ilona: Kaks psykedeelistä mummoa kiittävät kohteliaisuudesta.

  miia ketunkololla: Hauska kuulla, että blogi on inspiroinut seuraamaan. Toivottavasti löydät lisää sopivia blogeja, äkkiä tähän maailmaan holahtaa mukaan ja huomaa, että vuosia onkin kulunut jo viisi.

  Aino S: Ehkä rakennat sinne kokonaan toisen kerroksen, sellaisen vaatetasanteen, jossa on rekkikaupalla vaatteita järjestyksessä, Olena-mekkoja ainakin viis.

  VastaaPoista
 10. Oikein hyvää UV:ta teille! Siellä näyttää niin kodikkaalle.

  VastaaPoista
 11. Kiitti Nina, hyvää uutta vuotta myös sulle!

  VastaaPoista
 12. Ompa kyllä niin mun unelmien näköinen huone!

  VastaaPoista
 13. Ihana värikimara teillä ja apua miten hurmaava tuo keltainen lampunvarjostin <3

  VastaaPoista
 14. Pitsireuna ja Punainen Pihlaja: Kiitos kommenteista.

  Keltaisen lampun oli tarkoitus tulla olohuoneeseen, kunhan remontti sinne asti etenee. Tilapäisesti se makkariin ripustettiin, kun ylös muutettiin. Saattaa kuitenkin olla, että se jää makkariin meitä aamuisin herättelemään ja olohuoneen valo laitetaan hakuseen.

  VastaaPoista