22.12.2013

Long playing

Ehdotin Räsymatolle kuun alussa, että jos ahtaudesta huolimatta viritettäisiin jouluksi levysoitin yläkertaan. Koska tilaa on rajoitettu määrä, ylös raahattiin levysoittimen lisäksi viritinvahvistin ja yksi kaiutin. Tämä musiikkikeskus pyöritti lp-kokoelmia parisen viikkoa, non-stoppina, mutta sitten yhtäkkiä musiikki lakkasi Abba-levyn a-puolen jälkeen. Neula oli vioittunut, eikä toistanut musiikkia samaan tapaan. Ääntä kyllä tuli, mutta volumenapissa nupit oli kaakossa. 


Onneksi Lahdessa on vielä vanhan tyylisiä kivijalkayrittäjiä, joihin voi luottaa hädän tullen, kuten Tiina tarvike. Tiina möi meille levysoittimeen uuden neulan sekä ensimmäisessä kuvassa näkyvän vinyylilevyharjan. Harja on kätevä peli, enkä ymmärrä miksi sitä en ole aikaisemmin hankkinut. Uuden timanttineulan kunniaksi marssimme levykauppa x:ään ostamaan uutta musiikkia. 
Sanat musta musiikki, groove, jazz, soul, funk, vahvat naisartistit ja motown kuuluvat tyyliimme. Tämän kaltainen musiikki toimii aina juhlissa. (Neiti Räsymatto pyytää lisäämään tähän kohtaan myös sen Abban, joka rikkoi neulan.) Suomalaisista artisteista pidämme niistä, jotka laulavat hienoja tekstejä. 


Loppuvuoden kuunnelluimmat cd-levyt autossa.
Kauste, Mikki: Lintumies
Yona: Vaikka tekee kipeää, ei haittaa
Koskinen, Kerkko kollektiivi
Perko, Jukka: Streamline jazztet
Hovatta, Vuokko: Minä rakastan ikuisesti
Honey B & T-Bones: Alive in Helsinki
Karjalainen, Jukka: Et ole yksin ja Lännen Jukka
Kilpeläinen, Tuure: Just
Tuomari Nurmio: Paratiisin puutarha
Laleh: Sjung

Vinkkinä vanhan levysoittimien käyttäjille, ostakaa se varaneula ajoissa, niin ei tarvitse kärsiä musiikittomuudesta.

- Herra Puukenkä -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti