22.12.2013

Fazer laatikosta päivääNyt saa joulu tulla. Olemme laatineet vierailusuunnitelman. Onneksi kyseessä ei ole minuuttiaikataulu, mutta ajokilometrejä kertyy kuitenkin. Yöksi on tarkoitus palata kotiin kissojen luokse lämpimään. 

Ystävämme Aino teki meille hienot joulumaatuskat. Ne pääsivät paraatipaikalle. Kirahvi ostettiin alennuksesta, se halusi muuttaa juuri meidän pähkähulluun joulukoristeseurueeseen, johonkin siihen laulavan nunnan ja kimaltavan poron viereen. 

Eilen kävimme kuusivarkaissa oikein luvan kanssa. Räsymaton täti ojensi minulle sahan ja sanoi, että mars metsään. Räsymaton mummolle vietiin maljakkoversio, mutta meille auton suksitelineisiin kiinnitettynä matkasi tuuheampi ulkokuusi kuistille. 

Tällä viikolla Sämpylä ja Uula kävivät hammaskivenpoistossa. Puhtaat hampaat tuli, vaikka turpavärkit olivat turvoksissa kolmisen päivää hoidon jälkeenkin. Kyllä nukutuksesta heräävä, tokkurainen eläin, vain on suloinen otus. Uula alkoi herättyään heti järsimään laastarilappua tassustaan, vaikka ymmärrystä kissassa ei vielä silloin ollut.

Tsaikovski oli ihmeissään lääkärituoksuista ja vietti erakkoelämää toisten toipuessa operaatiosta. Nyt meininki on taas entisensä, vaikka Sämpylälle annettu suutahna maistuukin pahalle vanilija-aromista huolimatta. 


 - Herra Puukenkä - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti