19.11.2013

Jokaisessa kodissa on hyvä olla yksi flamingo






































Riihimäellä käydessä on pakollista poiketa Pompotissa. Niin teimme viime viikolla ja veimme ruususerkun turistiksi tavarapaljouteen.

Herra Puukenkä ei voinut vastustaa tuota flamingoa. Olen aina puhunut siitä, kuinka oma kotiflamingo olisi kiva. Kasvihuoneilmiön kuuluisat flamingot synnyttävät sisälmyksissäni melkein kleptomaanisia tuntemuksia, niin ihania ne ovat.

Riihimäen kirppiksiltä löytyi levyjä, Fauna-malja, kirjontalankoja ja valkoinen emalikulho, jonka punainen kaveri meillä jo on ja se on todettu oikein hyväksi salaattikulhoksi kahdelle.


-Neiti Räsymatto-


5 kommenttia:

 1. Ooo miten hieno flamingo,olen ehkä pikkuisen kade :)

  VastaaPoista
 2. On se hieno!!! Mun on ehkä pakko vielä jonain päivänä saada tuollainen flamingo pihalle seisomaan...ja puutarhatonttuja! :D

  VastaaPoista
 3. ullamaj: Välillä mä kyllä mietin, että pitäisköhän sitä jotenkin aikuistua näiden lelujen keräämisen suhteen ja ryhtyä pitämään ruusuista ja aaltomaljakoista. Mutta sitten se ajatus aina haihtuu yhtä nopeasti, onneksi. Huomasin muuten, että Jutta on myös kirjoittanut flamingoista: http://www.kootutmurut.com/2013/03/25/i-see-flamingos/

  Jaana: Ehdottomasti tonttuja ja flamingoja, kannatetaan! Mutta tonttujen kanssa saa olla tarkkana, että ostaa oikeanlaisen tontun, eikä mitä tahansa hiippalakkia, joka saattaakin olla valetonttu.

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan oloinen kauppa tuo Pompoti! Pitäisi joskus pysähtyä Riihimäellä, yleensä tulee vaan junailtua ohi... Ja komea on flamingo :)

  VastaaPoista
 5. virkattu lintu: Se Pompoti on ihan hullu paikka, siellä on kaikkea ihanaa, eikä kaikkea millään ehdi huomata yhdellä kerralla, vaikka kauppa itse onkin melko pieni. Ja rautatieasemalta on tosi lyhyt matka siihen.

  VastaaPoista