2.3.2013

Yläkertalaiset täälläYhdeksän kuukautta meni alakerran yhtä huonetta asuen. Kyllästymistä, toivottomuutta, ärsyyntymistä, rumuutta ja ahdistusta. Liian vähän tilaa, liian paljon tavaraa, liian monta asukasta ja pelkkää pimeää. Kaikki ihanat tavarat laatikoissa pahvilaatikkomeren syövereissä.

Pari yötä on nukuttu nyt kiurujen keskellä, kuljettu eteisen liljojen läpi ja piristytty työhuoneen vihreästä, täällä kyllä valoa piisaa. Ette usko, kuinka mukavaa oli kaivaa laatikoista ihania tavaroita, joita ei ole voinut pitää esillä missään, nyt monille niistäkin löytyy paikka.

Työhuone toimittaa meidän väliaikaisen keittiön virkaa, sillä siellä on vesipiste. Väliaikaisesti täällä on myös sohva, nojatuolit ja astiakaappi. Ne muuttavat joskus sitten alakerran olohuoneeseen ja ruokailutilaan.

Myöhemmin lisää yksittäisistä huoneista.

-Neiti Räsymatto-


3 kommenttia:

 1. Ihana siili :) Meillä näyttää myös toivottavasti jossain vaiheessa enemmän "meiltä", nyt ei vielä näytä kuin sekasotkulta...

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! mekin asuimme varsin pitkään pelkkää yläkertaa, ja kaikki huoneet näyttivät joko työmaalta tai varastolta...tietty se kuuluu remontin luonteeseen, mutta pidemmän päälle kaipaa siisteyttä ja tilaa kovasti. vieläkin kaikki on meillä kesken, mutta se, että niitä laatikoita pääsee purkamaan, on voitto jo sinänsä. Mutta aika sissejä olette olleet, jos olette yhdessä huoneessa elelleet! ja tykkään tosi paljon kaikesta, mitä teillä siellä on :)

  VastaaPoista
 3. Paint it black: Siili on vanha venäläinen matkamuisto, tuhkakuppi. Alkuperäinen koottava siili on Walter Bossen suunnittelema, mutta noita "kopioita" näkee suomessa kyllä enemmän.
  Vaikka ei alkuperäinen olekaan, alkaa tuollakin olla jo jonkinlaista arvoa. Kannattaa siis poimia kirppikseltä mukaan, vaikka ei tuhkakuppina käyttäisikään (en kyllä ymmärrä kuka edes raaskisi tumpata siilin selkään).

  17 neliötä: Nyt on kyllä huomattavasti kivempaa, kun on VALOA! Alhaalla olimme katutasossa ja kun laittoi valot piti laittaa verhot kiinni, eli toisin sanoen aina oli pimeää.

  VastaaPoista