16.2.2013

Alkovin uudet vaatteet

Yläkerran alkovista tuli vaatehuone. Seinät, katto ja lattia maalattiin valkoiseksi ja seinälle laitettiin lämpöpatteri. Kaappi sai paikan ja vinon katon alle laitettiin tanko. Kukkokaapin viereen tulee vielä Elfa-torni ja verhovaijeriin tulee verhoksi Marimekon Valkea kuulas. Sitten pääsee täyttämään nuo monet henkarit.

-Neiti Räsymatto-6 kommenttia:

 1. Ihana tuo lintutapetti..! Saatte pukeutua satumaailmassa. :)

  VastaaPoista
 2. Tilkkukoira: No ei niin, kunhan vaan saataisiin sinne peruslämpö, että siellä voisi olla. Vilustutin itseni jo olemalla yläkerrassa.

  Hanna: Kieltämättä tuli vähän prinsessaolo, kun laitoin lukuisat mekkoni henkareihin ja lajittelin ne väreittäin. Vielä kun ompelisi sen verhon tuohon, niin saisi pukeutua ihan rauhassa siellä verhon takana.

  VastaaPoista
 3. Hei. Otatko yhteyttä prisca at kotoliving piste fi. Olisi ehdotus :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiva blogi löytyi täältä. Millainen talo teillä on? :) Milloin rakennettu?

  VastaaPoista
 5. Prisca: Laitettu on postia.

  Paint it black: Kiitoksia, hyvä kun kysyit, laitoin pienen infoboxin tuohon blogin sivupalkkiin talosta. Meillä on noin 90 neliötä. Tämä on sopiva talo meille, kahdelle ihmiselle ja kissoille, juuri tarpeellinen määrä tilaa, tarpeellinen määrä huoneita ja huoneet ovat oikean kokoisia. Teen varmasti myöhemmin merkinnän tästä tiestämme tähän taloon. Mukavaa kun löysit luoksemme!

  VastaaPoista