3.12.2014

Musta muistutinAjattelin koota blogiin joulukuussa lahjavinkkejä, sellaisia asioita, joista itsekin ilahdun. Voi olla, että Puukenkämies liittyy mukaan tarinoimaan, mutta tällä hetkellä hän viettää vapaat hetkensä alakerran remontin parissa.

Ensimmäisenä esittelen teille erään mustan ilahduttajan, kapistuksen, jota silmäilemme useamman kerran päivässä. Siihen kirjoitetaan muistettavat menot, siinä roikkuvat magneetilla kivat kortit, kalenterin kuluva kuukausi ja joskus parkkisakotkin. Kyseessä on KotonaDesignin ilmoitustaulu, johon tarttuu niin magneetti, kuin liitutussikin. Oman muistuttimen löysimme Design Market- tapahtumasta. Liitutussi on kyllä korvaamaton kaveri ja tekee kaunista jälkeä, sillä voi piirtää ikkunaankin.

Ilmoitustaulujen lisäksi valikoimaan kuuluvat erilaiset magneetit, kuten nuo alimman kuvan Durat-magneetit, joiden kanssa voi haaveilla omasta Durat-tasosta (minä ottaisin tuollaisen violetin).

Jos ei tahdo katsella yksiväristä ilmoitustaulua on KotonaDesignilla myös kuviollisia versioita ja samainen yritys on toteuttanut myös Emman museokauppaan kuviollisia ilmoitustauluja, esimerkiksi Pekka Jylhän "Vavisten ja kunnioittaen"- teoksesta tehty muistitaulu, toimii sinälläänkin ilahduttajana.

Tuotteissa on jotakin arkisen kaunista ja kekseliästä. Eikä ollenkaan ole haitaksi, että suuri osa materiaaleista on kierrätettyjä. Haaveissani on kuutaulu, sen lähemmäksi kuuta ei taida tämmöinen tavallinen ihminen päästä.

-Neiti Räsymatto-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti