8.10.2015

Yhtenä päivänä Kissanmutkassa
Herra Puukenkää oli jo jonkin aikaa jostain syystä häirinnyt aiemman sivupalkkikuvan ilmestyminen Facebookissa jaettuihin juttuihin. Niitä Facebookissa jaettuja juttuja on toki niin paljon, että tuppaa olemaan kaikkien etusivut täynnä sitä meidän huonoa kuvaa, siis jotain oli tehtävä.

Valtuutimme Au pairin loistavana henkilökuvaajana ottamaan meistä uuden kuvan blogin sivupalkkiin. Meidän suunnitelmamme oli jokseenkin sellainen, että paperinaamiot ja hirveästi kukkia. Siihen sitten lisättiin purjo, pari tomaattia, flamingo, kurpitsa, kasa kirjoja, kuppeja, lusikoita, yksi orava, irtopää ja haudanvakavat ilmeet, sillä sellaisina meidät todella tunnetaan, tosikkoina, vakavasti otettavina asiantuntijoina missä tahansa asiassa (ystävät nyökyttelevät).

Näette lopputuloksen sivupalkissa moninkertaisena. Tosifaneille voidaan lähettää versioita nimikirjoitusten kera. Saimme idean ripotella tuohon monta mustavalkoista kuvaa, kuin passikuva-automaatista suoraan olisimme tupsahtaneet. Oikeasti en ymmärrä yhtään mitään näistä blogipohjan muokkauksista, mutta hyvin on pärjätty.

Tässä tekstin yllä toisessa kuvassa on itse Anniina, jotta ette nyt luule häntä miksikään mielikuvitusystäväksi, ihan oikea on. Ja nyt, kun päästiin tekijöiden esittelyyn, lupaan kertoa teille pian tuosta upeasta yläbannerista ja sen tekijästä Annasta.

-Neiti Räsymatto-

7 kommenttia:

 1. Tosi päheeet.
  Söpösiä ootte. Noista kupeista ja purjoista tuli mieleen joku typerä työnhakuluento, missä kannustettiin tekemään visuaalinen CV, joopa joo, jos mäkin tuohon teidän kuvan tyyliin keräisin yhteen kaikki asiat pöydälle mistä tykkäisin, ei kukaan palkkaisi koskaan :D Olisi varmaan mullakin kuppeja ja tomaattia ja aika paljon muuta hyvin hämmentävää ja kiusallista.

  VastaaPoista
 2. Hienoa. Huikeaa.

  Ihana tuo au pair.

  VastaaPoista
 3. Stella: Eiks blogi oo vähänku visuaalinen cv, eihän mekään täällä töistämme puhuta, mutta toisaalta kyllä mut ainakin vois työllistää ihan vaikka ammattimaiseen kukkien ihasteluun tai kahvinmaisteluun tai kissakuiskaajaksi (toistelisin siis sanaa kissa kuiskaten). Mä näen jo sen sun asetelmakuvan, siitä tulis hieno!

  Ilona: Au pair on paras piristys tähän syksyyn, se tekee vain hyvää ruokaa, se ei ollenkaan valita mistään, ei edes rautasängyssä nukkumisesta, oksentelevista kissoista tai meidän kyvyttömyydestä sivistyneisiin keskusteluihin. Kylläpä se on kiva.

  VastaaPoista
 4. Hihihh, mainioita kuvia! Sopii juuri blogin tyyliin. Minäkin inspiroiduin lopulta vähän uudistamaan blogin ulkoasua.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Irmastiina ja Karkkis! Joskus on mukava vähän uudistua.

  VastaaPoista
 6. Vitsi, kun on hienot kuvat. Marrasterveisin Tuija

  VastaaPoista