8.2.2015

Lehden sivulta päivää!

Helmikuun Unelmien Talo&Koti-lehden viimeisellä aukeamalla voit huomata jotakin tuttua, sillä siellä on juttu meistä ja blogista. 

Alakerran kuvien julkaisemisen jälkeen kotimme on herättänyt kiinnostusta ja olemme saaneet kyselyjä mahdollisesta kotijutusta, mutta olemme kieltäytyneet kohteliaasti ja halunneet asettua rauhassa asumaan uusiin tiloihin ja tutustua siihen, millaista elämä on kaksikerroksisena. Ehkä sitten joskus, kun aika on kypsä ja olohuonekin valmis saatamme päästää tänne jonkun tekemään hassusta talosta raporttia.

Tähän lehtijuttuun saimme itse kirjoittaa vastaukset ystäväkirjan kysymyksiin ja kuvat olivat blogista tuttuja. Ehkäpä joku siellä nytkin selailee lehteä ja suuntaa tänne, että tervetuloa vaan mukaan!

- Herra Puukenkä - 

ps. Voit kurkata yläkertajutun, joka oli Kotoliving-lehdessä. 

10 kommenttia:

 1. Heei kiva, pitääpä hakea lehti kaupasta!

  VastaaPoista
 2. Oli kiva pikkujuttu kivoilla kuvilla! Tosin teidän kodista voisin selailla vaikka kuinka monta aukeamaa kuvia. Niin ihanalta siellä näyttää.

  VastaaPoista
 3. Bongasin jutun, ihan ensiksi silmään osuivat nuo seinälautaset jo ennen kuin luin yhtään tekstiä ja niistä tunnistin. :) Kiva juttu!

  VastaaPoista
 4. Vuodenaikatalo: Pikaisepas lehtihyllyllä, oli edulliseen hintaan.

  Hattaralandia: Kiitos! Täytyypä aloitta uuden kuvakirjan teko, jotta aukeamia pääsisi kääntelemään nopeammalla aikavälillä.

  Kirsikka: Hauskaa, että meidän seinälautaset ovat piirtyneet sinun verkkokalvoillesi.

  VastaaPoista
 5. Odottelen omaa numeroani saapuvaksi. Minäkin olen tuon lehden sivulla, mutta paljon pienemmästi! Toimittaja lupasi lähettää.

  VastaaPoista
 6. Susanna: Niin olitkin, tuli kotoisa olo, kun siellä olit sinä ja Riuttalakin oli mainittu jossakin kohti lempiblogiksi. Oltiin hyvässä, tutussa seurassa. Mekin jouduttiin vähän odottelemaan omaa lehteä, mutta kylä se sieltä sitten tuli.

  VastaaPoista
 7. Ihana juttu, että teistä oli lehden sivuilla ihana juttu!

  VastaaPoista
 8. jEnNi: Mitä osuuskauppa edellä, sitä kissanmutka perässä!

  VastaaPoista
 9. Hauskaa, pitääkin lukea lehteä tarkemmin töissä!

  VastaaPoista
 10. Tää täytyykin poimia lehtihyllystä! Cuul!

  VastaaPoista