7.11.2013

SirkuskotiEnsin minulla oli norsuvalot, siellä asunnossa, josta kirjoitin ensimmäistä blogiani, (joka muuten lähti blogien taivaaseen).

Sitten meillä oli säveltäjä sätkynukke rumassa poikavauvan värisessä vessassa. Sängyn yläpuolella roikkui lampunvarjostimista tehty ketju kerrostalokodissa, josta kirjoitin toista blogiani. Viritin ikkunaan uuden varjostinketjun ja vanhat kunnon norsuvalot, tervehtiäkseni pimeää aikaa valolla.

Nyt meidän pahvinaamiot ovat lisääntyneet kummasti ja koti saa koko ajan lisää viitteitä sirkuksesta tai teatterista. Se on melko vapaa ja värikäs ajatus kodista. Onhan meillä kolme jännittävää kissaeläintäkin, joiden temput kyllä rajoittuvat istumiseen ja makaamiseen.

-Neiti Räsymatto-

5 kommenttia:

 1. Hienoja sirkuselementtejä! Erityisen söpö tuo sätkynukke. Meillä roikkuu Pinokkio-sätkynukke makuuhuoneen ovesta.

  VastaaPoista
 2. Karkkis: Olemme päättäneet, että tuo on Mozart, vaikka yhtäläisyyksiä lienee melko vähän. Se on ylennetty keittiökaveriksi entisestä vessaseuralaisesta.

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton, miten ihanata :)! Luin ja ihastelin kaikki kuvat ja postaukset. Osa kirppistavaroista taisi olla minun?... ja tapetit kanssa. Kiva löytö tämä teidän bloginne! Paljon tsemppejä remppaamiseen!

  VastaaPoista
 4. Iris//Kirppukoti: Kiitos, kuten monessa muussakin blogissa on valitettu, on vähän hankalaa näissä valo-olosuhteissa kuvailla, mutta yritetään kuitenkin.

  Tuomikki: Hauskaa, että blogi ilahduttaa, tämmöisistä kommenteista saa kyllä virtaa. Pienet tonttuapulaiset tai jotkin maahiskaverit sais kyllä nyt tulla meille tekemään remonttia, ei valmistu tällä tahdilla kyllä vielä kymmeneen vuoteen alakerta ja niin olis kova uuninkaipuu jo.

  VastaaPoista