16.10.2013

Vinkki kissalle ja kissan ihmiselle

Laita huonompi räsymatto rullalle ja kuminauhoja ympärille. Siihen kelpaa sitten kissaeläimen raaputtaa, niin että rapisee. Myös kuminauhoista saa viihdykettä, niitä voi purra ja ylpeänä kuljettaa ihmisen nähtäväksi. Viimeisessä kuvassa Neiti Sämpylä sanoo, ettei todellakaan aio nousta toista kertaa näyttämään miten hän raapii, siinähän jäähtyisi hyvin lämmitetty paikka.

Vaihtamalla rullan muotoa ja kieputtamalla esiin vähemmän raavitun kohdan kissat kiinnostuvat raapimispötköstä uudelleen. En tiedä teidän kissoista, mutta meidän kissat rapsuttelee tuota joka päivä. Kokeile, kirppikseltä saa muutaman euron mattoja, jos omasta jemmasta ei löydy. Alakertaan tulevan oikean puun ajattelimme päällystää matolla, mutta siitä lisää sitten, kun on ajankohtaista.

-Neiti Räsymatto-

3 kommenttia:

 1. Onpas mitä viehttävin kuva Neiti Sämpylästä.

  Meillä nuo karvakorvat vaan tuppaavat syömään kuminauhoja jos sellaisen kohdalle osuvat. Varsinkin herra Pilkkuturkki kunnostautuu syömällä sopimattomia asioita.

  VastaaPoista
 2. On kyllä taatusti kissojen mieleen..!

  VastaaPoista
 3. Tanja: Sämpylä kiittää kehuista. Pilkkuturkki lienee aivan omaa luokkaansa kähveltämisen ja mutustelun suhteen. Ponnarit ja kuminauhat ovat kiharakissan mielestä suurten metsästyseleiden arvoisia ja niitä voidaan vaania pitkiäkin aikoja ja niiden piilottaminen se vasta hauskaa onkin, mutta syömään ei Ultsi kumppareita ryhdy, onneksi.

  Hanna: Harvemmin sitä pystyy miellyttämään kolmea kissaa, mutta tämä matto on kyllä ollut sellainen suurmenestys.

  VastaaPoista