10.9.2013

LempipaikkaSaatiin aika kauan sitten jo Hannalta haaste, jonka tarkoituksena oli näyttää lempipaikka kodista. Haasteiden kanssa ollaan oltu tosi huonoja, mutta nyt Herra Puukenkä muistutti asiasta.

Minun lempipaikkani on eteinen. Kun tulee kotiin, on eteisessä maukuva vastaanottohenkilökunta. Lattialla matot ovat rutussa ja kissanhiekkaa siellä täällä. Ei haittaa. Mikään ei voita tuota Lilja-tapettia, se saa aina hyvälle tuulelle ja värinä pinkki on kuin syli, joka ottaa vastaan.

Herra Puukenkä mietti lempipaikkaansa pitkään, mutta nukuttuaan betonilattialla armeijan kertausharjoituksissa lempipaikka oli ihan selvä. Kunnon sänky on selän pelastus. Silloin kun muutettiin alakerrasta yläkertaan tehtiin päätös, että vanhaa sänkyä ei tänne enää kanneta, sen jouset tuntuivat selässä sijauspatjasta huolimatta ja olihan se melko kapeakin. Heinolan Finlaysonin patjatehdas piti tyhjennysmyynnin ja sieltä saimme sängyn moneksi vuodeksi eteenpäin.

Värikäs peitto -ja tyynynäytelmä sängyn päällä on joka päivä erilainen. Niin ja noiden Marimekon syksykankaiden kanssa taidettiin vähän innostua.

-Neiti Räsymatto-

6 kommenttia:

 1. Ihanan värikästä teillä! Molemmat lepipaikat aivan mahtavia. Noihin kuviin voisi uppoutua!

  VastaaPoista
 2. sade: Kiva kuulla. Meillä ei värejä pelätä, eikä muutenkaan suhtauduta niihin lempiväriperiaatteilla, eikä seurailla mikä on in, yhtenä päivänä kiinnostaa violetti ja toisena punainen, väliäkös sillä sopiiko ne jonkun toisen mielestä yhteen, mehän täällä asustellaan.

  VastaaPoista
 3. Jos minulla olisi pinkkiä Lilja-tapettia missä tahansa huoneessa, se olisi ehdottomasti kodin ihanin huone! Aivan mielettömän kaunis.

  VastaaPoista
 4. Kuukki: Loviisassa oli vanhoissa taloissa jossakin talossa mustalla pohjalla ja kultaisilla kuvioilla Liljaa ja sekin oli niin hieno ja lumoava. Tätä tapettia ei varmasti kadu, jos sen itselleen valitsee.

  VastaaPoista
 5. Aivan hengästyttävän ihana tuo ylemmän kuvan pinkki huone!

  VastaaPoista
 6. Jutta: Kiva kuulla, ohikulkutiloissa, kuten tuo yläkerran eteinen on, harvemmin pysähtyy, mutta jokainen uusi ihminen, joka meillä käy ei voi sivuuttaa tapettia. Siitä tuntuu olevan mielipide jokaisella tai ainakin sen naamasta näkee mitä mieltä on.

  VastaaPoista