11.8.2013

TiskipöydältäYllätykseksemme löysimme LSA:n kierrätyslasituotteita -70 prosentin alennuksella paikallisesta tavaratalosta. Lasien ja kannujen väri ja muodot ovat kauniita.

Loistavat pussinsulkijat löytyivät Porvoosta mukavasta keittiöliikkeestä, josta ei koskaan onnistuta lähtemään tyhjin käsin pois. Nipsut ovat tarpeellisia tee -ja kahvipusseille. Samasta putiikista ostimme lisää Brukan keittiöpyyhkeitä, ne jos mitkä ovat laadukkaita.

Kolme alinta kuvaa ovat kirppislöytöjä Vääksystä, Porvoosta ja Hollolasta. Mustikkainen, Tanskalaista alkuperää oleva, suodatinpussiteline laittaa suodatinpussit järjestykseen. Lintupurkki sattui löytymään harvinaisen hyväkuntoisena ja edullisena, se kun on ollut haavelistalla jo monia vuosia.

- Herra Puukenkä -

3 kommenttia:

 1. Hurmaavia löytöjä!

  Käykäähän kurkkaamassa blogiani. Sieltä löytyy haaste. Mielenkiinnolla odotan, onko kotinne lempipaikka teidän yhteinen vai löytyykö molemmilta omat lempikolonsa. :)

  VastaaPoista
 2. Minun lintupurkkini! Pakko tarkistaa onko oma vielä tallella, vai olitteko kehveleitä ja kiivikakun avulla minut huumasitte ja kähvelsitte tämän!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hanna! Olemme huonoja tarttumaan haasteisiin, mutta tämä sai jo keskustelua aikaan huushollissamme. Uskon haasteen uponneen.

  Mons. Se lintupurkki ostettiin Hollolan kirppikseltä. Sitä en tiedä kuka sen sinulta sinne vei. Serkku-purkki taitaa olla.

  VastaaPoista