25.7.2013

Liian pitkästä nurmikosta huolimattaKevään ja kesän aikana pihamaamme on saanut uusia asukkeja. Myös vanhoja asukkaita on muistettu kulmienkohotuksilla ja leikkaus/lannoitushoidoilla.

Työlistalle on kuulunut seuraavaa:
- Orapihlaja-aidan leikkuu maantasalle (versoaa hyvin).

- Erilaisten kukkapenkkien rakentelu (Tällä hetkellä neljä valmista penkkiä ja yksi penkki täynnä tilapäisistutuksia. Kiitos mummolleni ja hänen perinnekasvipistokkaille.)

- Pihamalle on istutettu kaksi omenapuuta, Maikki ja Pirja. Yksi Kirsikkapuu, Huvimaja, sekä luumupuun verso siirretty uuteen kasvupaikkaan.

- Parsapenkki perustettu (tekee jo satoa yllätyksekseni esikasvatetuista juurista. Kolme tankoa on tulossa parsaviikoillemme)

- Kokeilemme laiskoina ihmisinä daalioiden talvikestävyyttä. Rakensimme 5 ja 6 kuvan penkkiin styroksikotelon. Saa nähdä miten meidän käy.Luumusato lupailee hyvää. Neiti Räsymatto toivoo saavansa luumujäätelöä, tämä varmaan onnistuu.
Herukkasato on myös suotuisa tänä vuonna. Punaiset ehdittiin suojaamaan lintuystäviltämme, kaksi ainoaa kirsikkaa he silti onnistuivat varastamaan.

Ystäviltä saatu tomaattiamppeli on antanut viime viikkojen aikana punaista ruokapöytäämme.

- Herra Puukenkä -

Ps. Pihamaamme syksyprojektin, Kasvihuone/Paviljonki, kaivuutyöt ovat alkaneet. Tästä myöhemmin lisää.1 kommentti:

  1. Tehän olette saaneet paljon aikaan. Mä oon kahden vuoden aikana harrastanut lähinnä ryteikköjen hävittämistä. No on siellä pari uuttakin puskaa, mutta jotenkin nämä kukkapenkkijutut on sellaisia, että en osaa aloittaa.

    VastaaPoista