5.6.2013

Yksi hyvä syy tulla LahteenMarakattimarssin lapsekas lifestyleputiikki Hämeenkadulla.

Siellä ovat nyt myös Neiti Räsymaton valmistamat uniikit kehykset, joissa seikkailevat Kanelimaan, PaaPiin ja Muumurun kortit ja julisteet. Näitä on vain nämä, rakkaudella, ilolla ja kierrättäen tehdyt kappaleet. Kaikki eivät sentään ole kuvissa, lisää näet kaupalla. Mene jo oitis!


-Neiti Räsymatto-

6 kommenttia:

 1. Täälläkin on kiva blogi! Olisi kiva nähdä taloa ulkopuoleltakin :)

  VastaaPoista
 2. Rouva Vadelma: Katsotaan, josko joskus jotain ulkopuoleltakin. Nyt ulkopuolella vaan ei ole kovinkaan viihtyisää, remonttikamaa joka paikassa. Ehkä ensi kesänä näyttää jo kivemmalta. Toivossa on hyvä elää.

  VastaaPoista
 3. Noita tauluja olen odottanut innolla. Putiikin pitäjä neitonen niistä minulle vinkkaili. Täytyy käydä ihastelemassa (ja varoa ettei sorru uuteen Lyyti-jakkaraan samalla).

  VastaaPoista
 4. Agaba: Pakko kyllä myöntää että hävettävän kauan niissä kestikin, että päätyivät valmiina kaupalle. Tein ne sillä periaatteella, että voisin ottaa niistä minkä tahansa itselleni ja niin syntyy yleensä jotakin värikästä.

  VastaaPoista
 5. Meillä on tuo keltainen ja vaaleanpunainen. Eikö Tuikkis alkaisi olla aika uudelle kierrokselle. Ei kahta ilman kolmatta ... ;D .

  VastaaPoista
 6. Agaba: Tekisin vaikka viissataa, jos vaan ois vielä mahdollisuus siihen. Noiden värien tekeminen ja valitseminen oli kyllä paras osuus.

  VastaaPoista