1.5.2013

Vessavisiitti

Vessapaperirullatelineen olettekin jo nähneet, nyt seuraa lisää vessakuvia yläkerrasta.


Avaa ovi eteisestä, sytytä valo oikealta. Oikealla näet maatuskalaatan, siitä se ajatus lähti, seinistä tuli valkoiset ja lattiasta punainen. Maatuskalle ostettiin kaveri, joka on peilin vieressä.

Vasemmalla on allas ja sen yllä peili, siitä näet itsesi. Peilin tein koulussa, sen sisälle laitoin taittuvan höyrytyslävikön vanhoja ruosteisia "terälehtiä", paperoin kehyksen kaavapaperilla ja maalasin kultamaalilla, päällä on useita sellakkakerroksia. Peilihyllyllä on vanupuikkopurkki ja ympärillä vessaeläimet.

Suoraan edessäsi peräseinällä on vessanpöntön päällä kaappi, joka löysi tiensä alakerran keittiöstä kunnostuksen kautta seinälle. Sen taustalevy tapetoitiin Orvokkikimppu-tapetilla, joka löytyi pilkkahintaan kirppikseltä. Kaapin pohjassa on kolme pyörivää koukkua pyyhkeille ja mummin vanhalle papiljottipussille, jossa on hiustenkuivaajan paikka. Hyllyn päällä näet keinuvan linnun ja pumpulipurkit.

Valaistus on ratkaistu kahdella valolla. Seinässä peilin yllä on Ikean Bromölla ja katossa pieni lasikupuinen lamppu, joka palveli joskus kerrostaloasunnon keittiössä.

Vessanpöntön vierestä löydät roskiksen, sitä mietittiin pitkään, sillä kauppojen valikoimat olivat liian uusia, liian kromisia tai muutoin epäsopivia, sitten tajusin, että onhan postilaatikossakin kansi ja autokirppikseltä löytynyt vanha postilaatikko pääsi hienoon virkaan.

Altaan alla vessapaperirullia säilöö puinen vanha pullokori, jossa on ollut suuri lasinen pullo.


Siinä oli meidän yläkerran pieni vessa. Kiitos visiitistä.

-Neiti Räsymatto-

4 kommenttia:

 1. Ylihyvä idea tuo postilaatikko roskiksena. Muutenkin on vessa kuin karkki.

  VastaaPoista
 2. Laatan ihana Neiti Maatuska on SÖPÖLÄINEN! Täällä kotikylällä ihailen aina Design Delin ohi kulkiessani Neiti Maatuska-juttuja ja varsinkin nämä kaakelit ovat "tahtoo"-osastoa. Ruudun tällä puolen on siis yksi todella kateellinen lukija... ;)

  VastaaPoista
 3. Heidi.: Joo, vähän kuin marianne-karkki.

  Milla: Me on vähän innostuttu tuosta Desing Delin Neiti Maatuskasta, on kannu ja kaksi mukiakin. Käytiin kesällä kertomassa, että heidän laattansa ovat päätyneet meidän vessaan, olivat oikein otettuja ja iloisia.

  VastaaPoista
 4. Neiti Maatuska sopii ihan mielettömän hyvin teidän Hotelli Helpotukseen. En ole aiemmin törmännyt blogistaniassa tai livenä paikkaan, jossa Neiti Maatuska laatassansa asustelisi ja teillä se tuntuu olevan kotonaan. Joudun ehkä menemään DD:iin hypistelemään jotakin kivaa itselleni. Iski "annoskateus" ;)

  VastaaPoista