20.7.2012

Hohoi, aarteita taas!

(Pahoittelen kuvan hieman suttuista laatua)Herra Puukenkä ja Neiti Räsymatto ovat olleet hiljaisuudessa, nyt kuitenkin pieni maistiainen kesäisistä löydöistä.

Veimme talossa ollutta, äidilleni siirtynyttä vanhaa tuolia verhoiltavaksi Vanhaan juttuun. Herra Puukengän silmät alkoivat kiilumaan, kun näyteikkunassa olleet kaksi vihreää nojatuolia ryhtyivät huutelemaan "osta minut, vie teille" "osta molemmat, me ollaan pari". Tuolit varattiin ja tilanpuutteen vuoksi jätettiin vielä liikkeeseen, sieltä ne haettiin muutaman viikon kuluttua. Tuolit ovat Häklin huonekalutehtaan tuotantoa (Lahtelaiset siis) ja mustine runkoineen sopivat meille mainiosti, sohva kun on mustarunkoinen ja tapetti olohuoneessa tulee olemaan vihreä.

Tuolilla istuva tyyny ja vaatimaton 12 litran "kastelupannu" ovat Mokosta. Lintuja meille näyttäisi muuttavan salakavalasti sieltä ja täältä, Mihon lintupöntöstä kauan haaveilleena päätti Herra Puukenkä ostaa omansa Pompotista, mukavasta sisustusliikkeestä Riihimäeltä.

Kirpputorit ovat työntäneet neniemme eteen kaikenlaisia aarteita, niistä lupaan kertoa lisää myöhemmin ja remonttipäivitystäkin voidaan odottaa lähiviikkoina.

-Neiti Räsymatto-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti