20.5.2012

Kotikuvakirja


Tein tästä (kohta entisestä) kodistamme valokuvakirjan. Olen pitkään halunnut kokeilla jotakin kuvakirjaohjelmaa, mutta kirjat ovat tuntuneet liian arvokkailta tai mauttomilta palmutaustoineen ja hiekkarantoineen. Halusin jotakin yksinkertaista, vapaasti taitettavaa ja laadukasta. Sain hyvän tarjouksen, uskaltauduin kokeilemaan ja ihan kiva siitä tuli. Omaan silmään näyttää siltä, että innostuin vähän liikaakin asettelun kanssa, enkä malttanut pitää siinä linjaa, mutta muiden silmään se ei kuulemma näytä siltä. Kirjassa on muistot tästä kodista, näistä tavaroista paikoillaan, juhlituista juhlista ja juoduista kahveista. Muuttolaatikkokuvaa en ehtinyt kokonaisuuteen lisätä, mutta ehkä vappujuhliin olikin hyvä lopettaa. Ainakin sellainen, joka ei ole täällä koskaan käynyt, voi luoda jonkinlaisen kuvan täällä eletystä ajasta.

Seuraavan kuvakirjan teenkin varmasti siitä paikasta, josta löytyi eilen sininen lautalattia. Siitä lisää myöhemmin.

-Neiti Räsymatto-

9 kommenttia:

 1. Kivahan siitä tuli.
  Ai SININEN lautalattia... mielenkiintoista! Minkähän värinen siitä sitten loppujenlopuksi tulee...

  VastaaPoista
 2. Tilkkukoira: Kaikista maailman väreistä juuri sininenhän sieltä alta paljastui. Kohtalosta päätetään tänään, mutta sen sanon, että siniseksi se ei jää.

  VastaaPoista
 3. Ehkä tämän kesän projekti olisi, että astuisin bussiin, köröttelisin sinne, sinä tarjoaisit teetä, minä katselisin tuon kirjan.

  VastaaPoista
 4. Julma sininen. Eilen tuijotin murhanhimoisin silmin makuuhuoneen seiniä ja julistin maalaavani ne mikäli reissun jälkeen on rahaa jäljellä! Umpisiniset kammotukset saavat luvan lähteä!

  Missä teetit kirjan? Matkan jäkeistä aikaa ajatellen voisin ottaa vinkin vastaan.

  VastaaPoista
 5. Ilona: Täällä olen ja mielelläni otan sinut vastaan. Kissaterapiaa on ja sitä teetäkin. Loppukesästä asumme varmasti jo vähän väljemmin kuin yhdessä huoneessa.


  Tanja: Mummo sanoi osuvasti jotenkin, että eihän sininen nyt mikään lattian väri ole. Valkoinen siitä nyt sitten tulee, sanokoot tahranpoistomarmattajamartat mitä tahansa.

  Ainahan sitä nyt maalirahat jostain saa, teet parit kuvaukset ja sit vaan näpsäkästi sutimaan. Kirja on Photoboxista, eli ranskalaista laatua, voin kertoa sit lisää kun nähdään ja tuoda näytille.

  VastaaPoista
 6. Maistiaiset kirjasta ainakin näyttää syötäviltä! Tykkään niin noiden kirjojen teosta :)

  VastaaPoista
 7. Pakko kommentoida vielä tänne, että tuosta kirjastasi tuli todella hieno. Aivan mielettömän ihana idea taltioida vanha koti kirjoihin ja kansiin.

  VastaaPoista