19.6.2016

Puukengän kesäkeittiöstä päivää
















Kotiinpaluun ja reissuelämän hetkellisen rauhoittumisen jälkeen, tässä talossa on leivottu, leivottu ja leivottu! Kun on tottunut itse tekemään ja koko kevään on pärjännyt työympyröissä muiden tuotteilla, kaipaa jo omien tekeleiden makuja. 

Täällä on tehty leipiä, ciabatta-sämpylöitä, piirakoita, köyhiä ritareita ja erilaisia raparperituotoksia niin muffinssi, piirakka kuin lakuvariaatiolla. Viime aikoina olen innostunut keittämään raparpeista kirpeätä mehua.  

Uusin lisä keittokirjahyllyyn on Lomelinos Pajer, jota ei ihan vielä ole testattu, mutta kiivasti selailtu on.



- Herra Puukenkä - 

3 kommenttia:

  1. Raparperimehu on ihan paras kesäherkku <3

    VastaaPoista
  2. Arvaappa vaan Herra Puukenkä tuliko täällä nälkä....no tuli..:)

    VastaaPoista
  3. Vintageinteriorxx: Täällä innostuttiin keittämään mehua niin ahkerasti, että nyt pitää odotella uutta satoa. Ennen hukuimme raparperiin, nyt saisi olla hieman lisää taimia. : )

    Hannele Ruusukummusta: Nälkä, tuo ihana inspiraatio!

    VastaaPoista