1.9.2015

Taas ne on kirppikselläNiin on, sillä tavarahan ei heti lopu kesken kahdelta hamsterilta, joista toinen on kyllä enemmän orava! Tarkemmin sanottuna meidät löytää Pasilan veturitalleilla lauantaina 12.9 klo 10-15. Lisätietoa tapahtumasta löytyy facebookin tapahtumasivulta, josta näkee myös muut myyjät (aika kivoja myyjäkavereita meillä siellä). Tapahtuma on aiempina vuosina ollut aina todella suosittu ja siitä on aika helppo jatkaa matkaansa Habitareen, joka on kätevästi siinä aivan vieressä.

Meillä on mukanamme pelkkää kirppiskamaa, kun ei oikein olla sellaisia askartelutyyppejä. Neiti Räsymatto ottaa mukaan rekillisen vintagevaateaarteitaan, jotka ovat vain odottaneet oikeanlaista myyntitapahtumaa. Vanhojen vaatteiden ystävät siis valppaina.

Tapahtuma on autoton, viereisen tietyön vuoksi ja kaaoksen ja ruuhkan välttämiseksi. Mukaan kannattaa ottaa käteistä, vaikka meille voi toki maksaa myös kissanpennuilla ja muilla söpöillä eläimillä. Niin ja edelleen sitä vaihtokassaa pitää hallussaan se laskutaitoinen ja komeampi meistä, sillä sen toisen mielestä 1+2+3=4.

Nähdäänkö Pasilassa?

-Neiti Räsymatto-
2 kommenttia:

  1. Houkuttelisi... Syysterveisin Tuija

    VastaaPoista
  2. kotimeidän: Kannattaa tulla, siellähän on vaikka mitä, joissakin blogeissa on jo esimakua siitä mitä tuovat myyntiin. Meillä on vain epämääräinen kasa nurkassa, josta ei kyllä kehtaa kuvaa ottaa.

    VastaaPoista